Erhverv

Fiat Professionel

Funktionalitet med finesse til fagfolk

Funktionalitet for fagfolk kombineret med italiensk finesse. Den hårdføre Fiat Professional kender behovet hos håndværkere og andre fagspecialister, og fra modeller som Ducato persontransport til Talento kassevogn får du en slidstærk og praktisk arbejdsmakker på hjul.

Skræddersyede løsninger og unikke serviceaftaler

Hos Italian Auto kan du vælge fra den lille og fixe Fiat Fiorino til en skræddersyet løsning, hvor du anvender Fiat Ducato-chassiset til opbygning. Desuden tilbyder vi attraktive og unikke servicekontrakter fra 18 øre pr. kilometer ex moms og op til 300.000 km. Afhentning af din bil samme dag den skal til service – også uden for normal arbejdstid.

Vores erhvervscenter har åbent 24/7 – ring på 3412 8000

Vi tilbyder gratis rådgivning omkring købet af din kommende firmabil. Sammen afdækker vi dine behov og skabe overblik over de mange muligheder, så du får et erhvervskøretøj, der matcher dig perfekt. Og vi hjælper, når du har tid, for du kan kontakte erhvervscentret 24 timer i døgnet alle ugens 7 dage.

Skriv til os

Køb, leje eller erhvervsleasing …

Også her er mulighederne mange. Du kan fx leje efter behov eller vælge mellem forskellige erhvervsleasing-løsninger. Vi står klar med rådgivning og sikrer, at du får den løsning, der bedst betaler sig for dig.

Kør direkte ind i Fiat Professionel-universet hos Italian Auto og få en prøvetur – og tank inspiration, brochurer og prislister

Vi glæder os til samarbejdet!

Modelprogram Fiat Professional

x

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nyt fra Alfa Romeo, Jeep og Fiat samt Fiat professional. Oplev de fede kampagner og hør om events og andre begivenheder hos Italian Auto Aarhus.”