Ducato

Fås fra kr.

188.801,- ekskl. moms

Leasing fra kr.

1.950,- pr. md.

Ducato

I over 35 år har Ducato været en af Europas mest solgte varebiler, hvilket der er flere gode grunde til. Den rummer op til 17 m3, tager en nyttelast på op til 2,2 ton og findes i mere end 2.000 forskellige versioner. Den findes som Ducato og Ducato Maxi, med eller uden sideruder, som mandskabsvogn, chassis til opbygning og meget mere.

Med den nye Ducato MY2020 har vi endnu engang optimeret alle detaljer for at sikre den stadig er klassens bedste når det gælder driftsomkostninger og gensalgsværdi. Vi har forstærket karrosseriet og alle bevægelige dele, givet den et kraftigere bremsesystem og en mere komfortabel pedalkonsol, samt optimeret undervogn og kobling. Som noget nyt i 2020 fås Ducato med 9-trins automatgear samt som Ducato Electric med eldrift.

Se prisliste Se brochure

Skudsikker pålidelighed, lave serviceomkostninger

Den nye Ducato MY2020 er testet mere end 11 millioner kilometer, og vi har optimeret alle detaljer for at gøre den endnu mere robust, øge komforten samt yderligere at reducere service og driftsomkostninger, blandt andet ved yderligere at forlænge levetiden for koblingen. Det gør at din Ducato kan køre 48.000 kilometer eller to år mellem hvert serviceeftersyn. 

En motor til ethvert formål

Ducato og Ducato Maxi fås med et bredt udvalg af vore gennemtestede Euro 6 Multijet2 turbodiesel-motorer med 130, 150 og 180 hk. De udmærker sig alle ved et lavt forbrug og et stort kraftoverskud, samt miljøteknologi som Start&Stop-system, der giver lavt forbrug. Derudover findes Ducato Electric med elmotor, en ydelse på 90 kW og en rækkevidde på op til 358 kilometer.

Sikkerhed i topklasse

Når det gælder sikkerhedsudstyr er kun det bedste godt nok, og derfor er Ducato udstyret med de mest avancerede systemer som findes. Udover stabilitetssystemet ESC og ASR traction control findes Load Adaptive Control og Roll Over Mitigation som modvirker krængning, også ved tung last. Derudover findes Hill Holder, Hill Descent Control, Lane Departure Warning, skiltegenkendelse, langt lys assistent og regnsensor

Lastrum uden sidestykke

Lastrummet i Ducato er nu blevet endnu bedre. Som ekstraudstyr findes døre der kan åbne 270o mens sidedørene er store nok til at der kan lastes europaller gennem dem. Indvendigt sikrer en lang række løsninger at lastrummet er det mest alsidige i klassen, og naturligvis er der kroge til at fastgøre lasten. Den optimerede afstand mellem hjulkasserne giver et bredt ensartet lastrum, hvor der nemt og sikkert kan monteres adskillelser og hylder.

2.000 forskellige versioner

Vor erhvervsafdeling står klar til skabe lige præcis den model du ønsker. Ducato og Ducato Maxi fås som varevogn med og uden ruder, som mandskabsvogn, som Combi til persontransport, base til opbygning, Cargobox, Mobilt kontor, værditransport og meget mere.

9-trins gearkasse

Fiat Ducato er netop lanceret med 9-trins gearkasse – og det har gjort den populære varebil langt mere komfortabel og letkørt.

Den er en glæde at køre i, når der er tæt trafik, hvor man kan koncentrere sig om trafikken – og så sparer man de mange udkoblinger. Der er tale om meget bløde gearskift, som nærmest ikke fornemmes.

Og når der er fri bane, træder man bare speederen, og teknikken finder selv de bedste tidspunkter for gearskift. Det er også med til at optimere brandstofforbruget – især hvis man vælger ECO-programmet ( i stedet for normal eller Power).

Ducato professionel+

Erhvervsleasing

Lige nu fås den eksklusive PROFESSIONEL+ kampagnemodel med:

  • Oliefyr med timer
  • Aircondition
  • Bakkamera
  • Bluetooth® radio med 5” touch skærm
  • Fartpilot
  • Forstærkede fjedre.

Hvis du har brug for mere plads i højden findes L2H2, hvor du får 11,5 m3 (+1,5 m3). Hvis du har brug for endnu mere plads i både højden og længde, samt højere nyttelast findes L3H2 med hele 13 m3 (+3,5 m3) i varerummet og 200 kg ekstra nyttelast, eller 3.300 kg totalvægt, og udstyret fra Professional+.

Har du spørgsmål?

Ring til Jacob Stæhr Nielsen vores erhvervschef, eller bliv ringet op af en kompetent medarbejder

 

Jacob Stæhr Nielsen
Tlf. +45 23 868 494

x

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nyt fra Alfa Romeo, Jeep og Fiat samt Fiat professional. Oplev de fede kampagner og hør om events og andre begivenheder hos Italian Auto Aarhus.”