Fiorino

Fås fra kr.

94.174,- ekskl. moms

Leasing fra kr.

1.099,- pr. md.

Fiorino

Fiorino er vor mindste varebil, men den er skabt til dem som tænker stort. Nyttelasten er 660 kg og udstyret med Flex-skillevæg kan varer helt op til 2,4 meter i længden få plads. Den er kompakt nok til selv de mindste parkeringspladser i byen og de smalleste gader, en fornøjelse på landevejen og kan udstyres med den komfortable MTA Dualogic automatgear.

For dem som har brug for at komme frem alle steder findes Fiorino Adventure med 15” fælge, 30 millimeter ekstra frihøjde og Traction+, som fordele kræfterne hvis det ene af forhjulene mister greb. På den måde bliver det muligt at komme frem gennem is og sne, eller p åden mudrede byggeplads, hvor en normal forhjulstrukket varebil må give op.

Se brochure Se prisliste

Lastrum

Med et en længde på 1.523 centimeter, 1.473 centimeter i bredden og 1.060 centimeter mellem hjulkasserne, har Fiorino et lastrum som er langt større end de beskedne ydre mål. Flex-skillevæg gør det muligt at lægge passagersædet ned og fragte varer på helt op til 2,4 meter i længden. Derudover kan Fiorino udstyres med en lang række udstyr som tagbøjler, tagræling og trækkrog.  

Sikkerhed og komfort

Naturligvis er der ikke sparet på sikkerhedsudstyret eller komforten. Det indre af Fiorino er som vore bedste personbiler, mens sikkerhedsudstyret omfatter blandt andet ESC, og Hill Holder, mens Fiorino Adventure leveres med terrænsystemet Traction+.

Motorer

Fiorino byder på to sparsommelige Multijet turbodiesel motorer med enten 75 eller 95 hk, samt et drejningsmoment på 190 og 200 Nm. De er både effektive og sparsommelige og leverer et gennemsnitligt forbrug på imponerende 24,4 km/l.

Har du spørgsmål?

Ring til Jacob Stæhr Nielsen vores erhvervschef, eller bliv ringet op af en kompetent medarbejder

 

Jacob Stæhr Nielsen
Tlf. +45 23 868 494

x

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nyt fra Alfa Romeo, Jeep og Fiat samt Fiat professional. Oplev de fede kampagner og hør om events og andre begivenheder hos Italian Auto Aarhus.”