Talento

Fås fra kr.

158.490,- ekskl. moms

Leasing fra kr.

1.799,- pr. md.

Talento

Talento kan det hele. Den er fyldt med innovative funktioner som hjælper dig i dit daglige arbejde. Den er perfekt til byen, velkørende på landevejen og tager en imponerende nyttelast på 1,2 ton. Den findes i to længder og to akselafstande, med plads til 8,6 m3 i varerummet og takket være Cargo Plus-funktionen kan den tage varer på op til 4,15 meter i længden.  

Der er et bredt motorprogram af vore gennemtestede Euro6 Ecojet og Multijet dieselmotorer fra 95 til 145 hk, der byder på både TwinTurbo og Start&Stop-teknologi. Det skader naturligvis heller ikke at se godt ud, og det gør Talento i en af de mange metalfarver og udstyret med de 17” fælge der findes som ekstraudstyr.

Se brochure Se prisliste

Motorprogrammet

Talento fås med et udvalg af vore effektive, sparsommelige og magtfulde Euro6 turbodiesel motorer. De strækker sig fra den EcoJet med 95 hk med Start&Stop-teknologi til Multijet med 120 hk. Toppen af motorprogrammet er de to EcoJet TwinTurbo-motorer på 125 og 145 hk, samt et drejningsmoment på henholdsvis 320 og 340 Nm.  

Lastrum

Talento har en imponerende nyttelast på 1,2 ton, og takket være løsninger som Cargo Plus med en lastluge under passagersædet, er det muligt at fragte genstande på helt op til 4,15 meter i længden. Lastrummet er op til 8,6 m3 og Talento findes i to højder og med to akselafstande. 

Sikkerhed

Talento har naturligvis alt det bedste indenfor aktiv og passiv sikkerhed som ESC, ABS, Hill Holder, regnsensor samt anhængerstabilitetssystemet TSA. Hvis køretøjet skrider ud, eller påvirkes af stærk vind, tilpasser TSA-systemet automatisk motorens effekt så stabilitet både for bil og anhænger genoprettes. Derudover findes parkeringssensor med ViewPlus som viser billedet fra bakkameraet direkte i bakspejlet, når du navigerer rundt i byen.

Komfort

Aircondition, navigation, bakkamera, regnsensor, fartpilot og LED-kørelys er bare lidt at det udstyr som findes til Talento, der også kan udstyres med tabletholder i kabinen, vinduesgitre, tagræling, trægulv og en lang række andre praktiske løsninger. Og i kabinen lærer man hurtigt at sætte pris på infotainmentsystemet med den 7” touchscreen, samt detaljer som midtersædet, der kan lægges ned og forvandles til et praktisk bord. 

Talento professionel+ NAV

Erhvervsleasing

Den eksklusive PROFESSIONEL+ Nav kampagnemodel fås nu erhvervsleasing,  udstyret med 1,6 liters Multijet TwinTurbo med enten 120 eller 125 hk samt følgende udsyr:

Talento Professional+ Nav er b.la. inkl.:

  • Aircondition
  • Navigation med skandinavienskort
  • Bakkamera
  • Regnsensor
  • Fartpilot
  • Tågelygter
  • LED kørelys

Har du spørgsmål?

Ring til Jacob Stæhr Nielsen vores erhvervschef, eller bliv ringet op af en kompetent medarbejder

 

Jacob Stæhr Nielsen
Tlf. +45 23 868 494

x

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nyt fra Alfa Romeo, Jeep og Fiat samt Fiat professional. Oplev de fede kampagner og hør om events og andre begivenheder hos Italian Auto Aarhus.”