Finansiering

Sund fornuft og sikker finansiering

I finansieringens forunderlige verden findes et væld af løsninger og muligheder. Hos Italian Auto Aarhus fokuserer vi på at bruge den nødvendige tid og identificere dine ønsker, så vi sammen kan finde en løsning, der er tilpasset dine behov og krav.

Uanset om det handler om billån eller leasing, om det er til privat eller erhverv, så kan vi altid finde en konkurrencedygtig løsning på din bildrøm hos Italian Auto. Takket være vort tætte samarbejde med FCA Capital, kan vi tilbyde en lang række produkter som privat- og erhvervsleasing, billån med fast eller variabel rente, samt med og uden udbetaling.

Vi klarer det hele mens du venter, og til en lavere rente end den du får i banken. Kom forbi eller giv os et kald på tlf. 3412 8000 og hør nærmere om de mange muligheder og konkrete tilbud vi har lige nu, eller lad os skræddersy en løsning som passer præcis til dig.

x

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nyt fra Alfa Romeo, Jeep og Fiat samt Fiat professional. Oplev de fede kampagner og hør om events og andre begivenheder hos Italian Auto Aarhus.”