Billån

Billån hos Italian Auto er nemt og billigt

Vi kender vore produkter og ved hvad de kan. Derfor kan vi også tilbyde dig et billån til en bedre pris, end den du får i banken – og vi kan klare det hele mens du venter

Takket være vort tætte samarbejde med Fiat-gruppens eget finansieringsselskab FCA Capital, kan vi altid finde den mest attraktive løsning med en lav rente, som kan være fast eller variabel, samt med eller uden udbetaling. Ring til os på tlf. 3412 8000 eller besøg vort moderne bilhus i hjertet af Aarhus, og lad os fortælle om de mange unikke fordele ved at lade os finansiere din næste bil.

Vore renter er lavere end bankens

Når du køber din bil hos Italian Auto og finansierer den gennem FCA Capital, kan vi tilbyde en bedre rente end den du kan få i din bank. Det er fordi vi er specialister i at finansiere bilerne fra Alfa Romeo, Jeep® og Fiat – og derfor kan vi også klare finansieringen mens du venter.

Vælg mellem fast eller variabel rente

Du kan finansiere din bil med enten fast eller variabel rente. Med fast rente er du sikret mod rentestigninger i låneperioden, men selv hvis du vælger variabel rente, og renten stiger, vil den månedlige ydelse dog altid være den samme.

Billån med op til 8 års løbetid

Din nye bil er en investering du vil få glæde af i mange år, og hos Italien Auto kan du selv vælge lånets løbetid, for jo længere løbetid, jo lavere bliver den månedlige ydelse. Derfor kan vi tilbyde helt op til 8 års løbetid på dit billån.

Fra 0 kr. i udbetaling

Du kan selv fastsætte udbetalingen, eller vælge at finansiere din bil helt uden udbetaling. På den måde får du den maksimale fleksibilitet, så vi kan skræddersy den finansiering som passer dig bedst. Hos Italian Auto kan vi finde den bedste løsning, enten ved at du kommer forbi vores bilhus i hjertet af Aarhus eller ringer på tlf. 3412 8000.

x

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nyt fra Alfa Romeo, Jeep og Fiat samt Fiat professional. Oplev de fede kampagner og hør om events og andre begivenheder hos Italian Auto Aarhus.”