Forsikringer

Alfa Romeo forsikring

Din Alfa Romeo har det bedst med en Alfa Romeo forsikring, for den er skræddersyet til din bil. Derfor får du den til en meget konkurrencedygtig pris, og den kan tegnes både din nye Alfa Romeo, samt biler der er under fem år gamle

Alfa Romeo Forsikring er skabt specielt til din Alfa Romeo. På den måde sikrer vi os at du har den bedste dækning til den bedste pris. Er du over 24 år er der ingen kilometerbegrænsning eller krav om skadefri kørsel, og du kan tegne den både når til din nye Alfa Romeo og hvis din bil er under fem år gammel.

Det er også samme pris uanset hvor du bor, og vi har kaskoforsikring med en selvrisiko på kun 5.000 kroner, samt mulighed for at tilkøbe friskade og førerpladsdækning. Derudover medfølger gratis reparation af stenslag på bilens forrude, spejle og glas – og hvis du samler minimum tre rabatgivende forsikringer hos os, giver vi 10 procent rabat.

Hvis du har privatleaset din nye Alfa Romeo dækker vores Leasing Basis forsikring skader ved aflevering.

Vidste du, at du også kan købe en Alfa Romeo forsikring, hvis du har en Alfa Romeo som er under fem år gammel?

Jeep forsikring

Gjensidige er officiel partner med Jeep® og har udviklet en særlig forsikring som kan tegnes til både en ny og en brugt Jeep® – med en selvrisiko helt ned til 900 kroner!

Med Gjensidiges Jeep® forsikring er du sikret den optimale dækning til en pris, som er mindst lige så stærk som din bil. På samme måde er der heller ingen begrænsninger – så længe du har din Jeep® forsikret hos os, så gælder forsikringen.

Det er muligt at tegne forsikringen både på en ny og en brugt Jeep®, hvis blot bilen ikke er mere end fem år gammel. Alle kaskoskader repareres altid på et autoriseret værksted, og har du kaskodækning, repareres stenslag i forruden gratis. Det er muligt både at tegne førerpladsdækning og friskadedækning, med en selvrisiko helt ned til 900 kroner.

Samler du yderligere tre rabatgivende forsikringer hos Gjensidige, der er et af nordens største forsikringsselskaber, giver vi 10 procent rabat – det kan være hus, indbo, fritidshus, ejerskifte eller ulykkesforsikring. Vil du vide mere, så kontakt os hos Italian Auto.

Vidste du, at du også kan købe en Jeep® forsikring, hvis du har en Jeep® som er under fem år gammel?

Fiat forsikring

Når du køber en ny Fiat, eller en som er højst fem år gammel, kan du få glæde af Fiats egen forsikring, som sikrer du er optimalt dækket til en konkurrencedygtig pris

Uanset din alder og bopæl, så kan Fiat tilbyde en stærk forsikring til en konkurrencedygtig pris, og hvis du samler yderligere tre rabatgivende forsikringer hos os, giver vi 10 procent rabat!

Det er muligt at tegne forsikringen på både en ny og en brugt Fiat, blot bilen ikke er mere end fem år gammel, når forsikringen træder i kraft. Kontakt Italian Auto og hør, hvordan du får den bedste forsikring til din nye eller brugte bil.

Fiat Professional forsikring

Vi kalder det Fiat Professional, for vore varebiler er skabt af professionelle til professionelle, og derfor har vi skabt en af markedets bedste forsikringen til din varebil

Når du køber eller leaser en ny eller maks. to år gammel varebil fra Fiat Professional, har du mulighed for at tegne en af markedets bedste forsikringer til en meget fordelagtig pris. På den måde får du den bedste dækning hos et af nordens største forsikringsselskaber.   

Dermed opnår du følgende fordele med din bilforsikring:

  • Ingen kilometerbegrænsning
  • Ingen krav om skadefri kørsel
  • Biler op til to år kan indtegnes i aftalen
  • Samme pris uanset hvor du bor i landet
  • Gratis reparation af stenslag i bilens forrude
  • Dækning af fastmonteret udstyr for op til 20.000 kr.

Kontakt erhvervsafdelingen hos Italian Auto på tlf. 3412 8000 – vi svarer hele døgnet alle ugens dage, og få et konkret tilbud på Fiat Professional Forsikring, samt hvordan det kan kombineres med vore unikke serviceaftaler som vi tilbyder fra 18 øre pr. kilometer og op til 300.000 kilometers kørsel.

x

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nyt fra Alfa Romeo, Jeep og Fiat samt Fiat professional. Oplev de fede kampagner og hør om events og andre begivenheder hos Italian Auto Aarhus.”