08-07-2020

JEEP COMPASS & RENEGADE

SkRmbillede20200422Kl121153

Attraktiv finansiering 0 i udbetaling / Første 3 mdr. afdragsfrit / ydelse fra kr. 2.995,-  - periode 96 mdr.
Ring til os på 34 12 80 00 for yderligere spørgsmål.

 

JEEP COMPASS - EN STOR PERSONLIGHED

Det var ingen nem opgave at skabe den nye Jeep® Compass. Vi havde ét mål, og det var at få plads til så mange af kvaliteterne fra Grand Cherokee, men i en mindre model. Det betød ikke kun, at Jeep® Compass skulle være førende når det gjaldt komfort på almindelig vej. Den skulle også være den bedste offroader i sin klasse.

Designet med den ikoniske kølergrill i den særlige kombination af glossy black og krom, gør at den er umiskendeligt en Jeep®, akkurat som de skarpe angrebsvinkler, det permanente firehjulstræk og de trapezformede skærme. Det betyder at Compass er lige så meget hjemme i byen og motorvejen, som der hvor asfalten hører op, akkurat som en Jeep® skal være. Navnet Compass er heller ingen tilfældighed. Bare sæt kursen og hold den. I din Jeep® Compass er der altid garanti for at ankomme – og at ankomme med stil.

 

RENEGADE - EN BIL, TO SJÆLE  

Jeep® Renegade er på den ene side en praktisk og komfortabel familiebil med plads til det hele, et lavt forbrug og de kompakte ydre mål, der gør den nem at køre i byen. Men den ville ikke være en Jeep® uden klassens bedste offroad-egenskaber.  Det er en af den slags biler, der ændrer på alt det vi troede vi vidste. De runde lygter og kølergrillen med de syv ‘slots’ forener det klassiske og det moderne, og gør at du omgående genkender den som en Jeep® – også om natten, hvor de nye LED-lygter giver den et helt særligt udseende der afslører små detaljer – som det særlige ‘X‘ i lygteglasset, inspireret af de klassiske amerikanske ‘jerrycan’-benzindunke.

Designet er lige så robust som det er originalt, for Renegade er lige meget hjemme i vildmarken som i byen, hvor de effektive 3- og 4-cylindrede turbomotorer forener stort drejningsmoment med et lavt forbrug. Den er skabt til dig som gerne vil stå ud fra mængden og gå din egen vej, og ø’nsker en bil, som er født til at underholde. For hvis lysten til eventyr melder sig, er den klar til at køre hvorhen du vil. Det er ikke tilfældigt at vi døbte den Renegade. 

Læs mere

x

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nyt fra Alfa Romeo, Jeep og Fiat samt Fiat professional. Oplev de fede kampagner og hør om events og andre begivenheder hos Italian Auto Aarhus.”