08-07-2020

NY 500 & PANDA HYBRID

PandaHybridLaunchEdition

Attraktiv finansiering 0 i udbetaling / Første 3 mdr. afdragsfrit – ydelse fra kr. 1.499,- periode 96 mdr.
Ring til os på 34 12 80 00 for yderligere spørgsmål.

Fiat 500 Hybrid og Panda Hybrid anvender ny teknologi for at respektere naturen. Den nye mild-hybridmotor reducerer CO2-udledningen med op til 30% i forhold benzin-motoren på 1.2 liter med 69 hk. Og nu kan du få Fiat 500 og Panda Hybrid i den unikke modelserie Launch Edition med innovative Seaqual™ sæder, der er produceret med genbrugsplast opsamlet i Middelhavet.

Launch Edition er spækket med udstyr, der omfatter bl.a klimaanlæg, LED-kørelys, instrumentpanel i farven Verde Rugiada, læderrat, hybrid-logo på bagklappen og 7” TFT-display i instrumentgruppen med alt den information du har behov for, når du kører. En ekstra finesse på de nye Launch Edition-varianter er, at de kan fås i den unikke farve Verde Rugiada, der er inspireret af naturens skønhed og havenes storhed.

Priseksempel på privatleasing af Fiat 500 el. Panda Launch Edition 1.0 70 hk Hybrid

Førstegangsydelse: 4.995 kr., Månedlig ydelse: 2.495 kr., Km i perioden: 45.000., Løbetid: 36 mdr., Samlet pris i perioden: 94.815 kr. Privatleasing via FCA Capital Danmark. Priserne er inkl. finansieringsomk., moms, serviceaftale og vejhjælp, men ekskl. ejerafgift, forsikring, forbrugsvæsker, dæk og ekstraudstyr. Krav om kaskoforsikring, betinget af endelig kreditgodkendelse. Tilbuddet gælder så længe lager haves.

 

 

Læs mere

x

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nyt fra Alfa Romeo, Jeep og Fiat samt Fiat professional. Oplev de fede kampagner og hør om events og andre begivenheder hos Italian Auto Aarhus.”