08-07-2020

NY ALFA ROMEO GIULIA GTA

Modige valg bliver belønnet

GTA er det legendariske akronym helt tilbage fra 1967 der betyder Giulia Gran Turismo Alleggerita, der betyder: Lettere Gran Turismo, en speciel tunet version af Giulia GT bygget hos Autodelta. For at fejre Alfa Romeo's 110 års jubilæum, har vi genopfundet og brugt den samme opskrift, tilføjet endnu mere power og reduceret vægten for, at levere den bedste og mest unikke Alfa Romeo køreoplevelse nogensinde - hvilket må sige at være sandt med de kun 500 producerede eksemplarer.

 

BYGGET TIL AT LEVERE

Afledt af vores state-of-the-art højtydende sedan, er Giulia GTA og Giulia GTAm udstyret med en forbedret version af Alfa Romeo's 2.9 V6 Bi-turbo motor med enestående 540 hestekræfter. Takket være brugen af ultra lette materialer så som karbon, aluminium og komposit, er Giulia GTA's vægt reduceret med 100 kg og leverer en enestående balance imellem effekt og vægt.

 

Læs mere

x

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nyt fra Alfa Romeo, Jeep og Fiat samt Fiat professional. Oplev de fede kampagner og hør om events og andre begivenheder hos Italian Auto Aarhus.”