08-07-2020

NYE ELEKTRISK FIAT 500 – DESIGNET TIL DET NYE ÅRTI

Fiat500Hybrid

Så er den her - den nye, helt elektriske Fiat 500. Introduktionsudgaven hedder “la Prima” og kan købes nu. Den byder på det ypperste inden for stil, komfort og teknologi i skøn kombination med den klassiske 500-charme.

 

BYKØRSEL OP TIL 460 KM - Rækkevidde WLTP blandet kørsel op til 320 km

SHERPA-TILSTAND - Hjælper dig med at nå frem til din destination

MULIGHED FOR HURTIGOPLADNING - En hel dags kørsel på en 5 minutters opladning (50 km)

BYBIL PÅ ET HØJERE NIVEAU - Den første bybil der har selvkørende funktionalitet på niveau 2.

 

Udstyret er i særklasse og omfatter intelligent adaptiv fartpilot, intelligent hastighedskontrol og vognbanekontrol, der betyder, at den lever op til autonom kørsel på niveau 2. Desuden har den bakkamera med dynamiske gitterlinjer, lysassistent, det helt nye infotainmentsystem Uconnect 5 med 10,25’’ HD-touchskærm og en lang række intelligente services, 17’’ alufælge, LED-forlygter, et særligt nummereret emblem, medfølgende wallboks og meget, meget mere. Og så er rækkevidden i byen helt op til 400 km. Bellissima!

Den nye 500 "la Prima" vil sikre en konkurrencedygtig rækkevidde og, hvad der måske er endnu mere overraskende, længere rækkevidde ved bykørsel end samtlige Fiat 500 nogensinde.

Kombinationen af stilrigt og gennemtænkt interiøer, hvor der er kredset om alt, helt ned til mindste detalje. Oplev samtidig den helt nye 10,25” skærm med det helt nye infotainmentsystem, som altid vil levere klar og tydelig information til dig og dine passagerer.

De første 500 eksemplarer af den kommende nye 500 "la Prima" vil blive udsmykket med et særligt emblem, tilpasset dit hjemland. "la Prima 500e – Danmark – 1 af 500".

LED-lyssignaturen giver dig et klarere perspektiv på vejen med et opdateret, men altid genkendeligt 500-look.

Læs mere

x

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nyt fra Alfa Romeo, Jeep og Fiat samt Fiat professional. Oplev de fede kampagner og hør om events og andre begivenheder hos Italian Auto Aarhus.”