18-06-2020

PRE-BOOK DEN HELT NYE FIAT 500 LA PRIMA I DAG

Så er den helt nye, helt elektriske Fiat 500 på vej.

El

Så er den helt nye, helt elektriske Fiat 500 på vej. Introduktionsudgaven hedder “la Prima” og kan pre-bookes lige nu. Den byder på det ypperste inden for stil, komfort og teknologi i skøn kombination med den klassiske 500-charme. Udstyret er i særklasse og omfatter intelligent adaptiv fartpilot, intelligent hastighedskontrol og vognbanekontrol, der betyder, at den lever op til autonom kørsel på niveau 2. Desuden kommer den med bakkamera med dynamiske gitterlinjer, lysassistent, det helt nye infotainmentsystem Uconnect 5 med 10,25’’ HD-touchskærm og en lang række intelligente services, 17’’ alufælge, LED-forlygter, et særligt nummereret emblem, medfølgende wallboks og meget, meget mere. Og så er rækkevidden i byen helt op til 400 km. Bellissima.

DEN NYE FIAT 500 LA PRIMA
PRE-BOOK DEN HELT NYE FIAT 500 LA PRIMA I DAG

Så er den helt nye, helt elektriske Fiat 500 på vej. Introduktionsudgaven hedder “la Prima” og kan pre-bookes lige nu. Den byder på det ypperste inden for stil, komfort og teknologi i skøn kombination med den klassiske 500-charme. Udstyret er i særklasse og omfatter intelligent adaptiv fartpilot, intelligent hastighedskontrol og vognbanekontrol, der betyder, at den lever op til autonom kørsel på niveau 2. Desuden kommer den med bakkamera med dynamiske gitterlinjer, lysassistent, det helt nye infotainmentsystem Uconnect 5 med 10,25’’ HD-touchskærm og en lang række intelligente services, 17’’ alufælge, LED-forlygter, et særligt nummereret emblem, medfølgende wallboks og meget, meget mere. Og så er rækkevidden i byen helt op til 400 km. Bellissima!

LÆS MERE OG PRE-BOOK DEN ALLEREDE NU HER: : https://www.fiat.dk/500-elektrisk-la-prima

Kontakt os på tlf. 34 12 80 00 hvis du vil vide mere

x

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nyt fra Alfa Romeo, Jeep og Fiat samt Fiat professional. Oplev de fede kampagner og hør om events og andre begivenheder hos Italian Auto Aarhus.”