Giulia Q

Fåes fra kr.

1.448.487,-

Leasing fra kr.

Ring og hør

Finansieres fra kr.

12.900,-

Beskatning fra kr.

1.183.198,-

QUADRIFOGLIO

’Quadrifoglio’ er italiensk for firkløver, og symbolet fik sin debut i 1923 på køleren af den Alfa Romeo som den legendariske racerkører Ugo Sivocci kørte til sejr. Siden dengang har det været at finde på Alfa Romeos racerbiler, samt de modeller som er noget ganske særligt – som den nye Giulia QV.

Hjertet er den 2,9 liters biturbo V6 udviklet i samarbejde med Ferrari. Det er et kraftværk af en maskine med 510 hk og et drejningsmoment på 600 Nm, som er klar hele vejen fra 2.500 til 6.000 o/min. Med en 0-100 km/t på 3,8 sekunder og en topfart på 307 km/t gør det Giulia QV til den hurtigste Alfa Romeo nogensinde, der kan køres på offentlig vej.

Se brochure Se prisliste
s
km/t
hk

Et hjerte udviklet med Ferrari

Den nye V6 er fremstillet helt i aluminium og vægtfordelingen er stadig perfekte med 50/50 henholdsvis for og bag, og giver den baghjulstrukne Giulia QV præstationer som kan ydmyge enhver sportsvogn. Derudover er den nye biturbo V6 en af de mest effektive high-performance motorer som findes. Ved at bruge indstillingen Advanced Efficiency i Alfa DNA Pro-systemet, kan tre af de seks cylindre deaktiveres når der ikke er brug for dem, ligesom vi udviklede et avanceret stop/start-system til bykørsel som sparer yderligere brændstof.   

Perfekt balance

Power er intet uden kontrol, og det har Giulia QV den elektroniske undervogn AlfaTM Chassis Domain Control (CDC), som integrerer funktionerne fra Electronic Stability Control (ESC), den aktive undervogn og Alfa Active Torque Vectoring samt det revolutionerende Integrated Brake System (IBS). Det hele styres via DNA-systemet som i Stelvio QV har indstillingen RACE.

Med Giulia QV har vi nøje udvalgt materialerne. Højstyrkestål til karrosseriet, aluminium til affjedring, døre, skærme og frontklap – samt kulfiber til kardanakslen, hvilket er en teknologi inspireret af vort Formel 1-team.     

Overlegen komfort

Giulia QV er udstyret med Alfa Connect 3D navigation, inklusive Apple Car Play og Android Auto, Bluetooth®, DAB samt Sound Theatre udviklet af Harman Kardon med en udgangseffekt på 900 watt og 14 højttalere inklusive to Surround Sound og en subwoofer. Sport uden komfort? Ikke i en Alfa Romeo Stelvio QV.

Har du spørgsmål?

Ring til Uffe Andersen vores administrerende direktør, eller bliv ringet op af en kompetent medarbejder

 

Uffe Andersen
Tlf. +45 20 870 870

x

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nyt fra Alfa Romeo, Jeep og Fiat samt Fiat professional. Oplev de fede kampagner og hør om events og andre begivenheder hos Italian Auto Aarhus.”