Giulietta

Fåes fra kr.

249.990,-

Leasing fra kr.

Ring og hør

Finansieres fra kr.

2.499,-

Beskatning fra kr.

270.921 ( model Edizione 1.4 170HK)

DEFINITIONEN AF VELOCE

Veloce er italiensk for fart, og intet andet ord beskriver den kombinationen af energi og sikkerhed du vil opleve i Giulietta. McPherson fjederben foran og vor avancerede Multilink-affjedring bag giver et overlegent vejgreb og en unik skarphed i kurverne, mens Dual Pinion Active Steering fuldender køreoplevelsen med præcist feedback til føreren på alle underlag. Giulietta udelukkende med den revolutionerende Alfa TCT dobbeltkoblingstransmission, der sørger for effektive og præcise gearskift, uden afbrydelse, mens AlfaTM DNA-systemet er standard, og gør det muligt at vælge mellem tre forskellige og dynamiske køreprogrammer, så Giulietta altid et parat til vejen foran dig.  

Se brochure Se prisliste

DESIGN

Se på den, og du ved, at den kun kunne være en Alfa Romeo. Designet er på én og samme tid klassisk, moderne og modigt. Fra fronten, som udspringer fra den klassiske Trilobe-kølergrill med det særlige honeycomb-mønster, til den markerede hoftelinje mens bagenden overrasker med de særlige baglygter, som ikke ligner noget andet – slet ikke om natten, hvor LED-lyset giver Giulietta et unikt look.   

Det hele rundes af med farver som Silverstone Grey og Misao Blue, den unikke matlak Magnesio Grey – eller Competizione Red, der er en særlig 3-lags lakering med en unik dybde og glans.

INTERIØR

Det indre af Giulietta er noget ganske særligt. Instrumentbordets udformning understreger fornemmelsen af plads, mens de runde instrumenter synes at svæve foran dig som i sportsvogn. Alt hvad du rører ved er enten varmt læder, køligt aluminium eller kulfiber, mens sæderne griber om dig med læder og alcantara, så det eneste du tænker på er at dreje nøglen og køre.

Giulietta har naturligvis det innovative UconnectTM touch-screen infotainmentsystem med Bluetooth®, USB-forbindelse, stemmestyring, navigation, SMS Reader og DAB-radio. Ved at downloade vores app er det muligt at dele din rejse over Facebook eller Twitter, mens Alfa Performance-funktionen giver mulighed for at overvåge alle parametre ved din bil, måle præstationer og få real-time råd til at optimere din kørsel.

MOTOR OG TRANSMISSION

Veloce er en klassisk betegnelse fra Alfa Romeo, reserveret til de modeller, hvor sport og komfort finder en særlig symbiose. Det gør Giulietta med vor 1750 TBI turbomotor. De 170 hk bliver leveret med en umiskendelig skarphed og uden antydningen af turbotøven, mens drejningsmomentet på 250 Nm sørger for overbevisende mellemaccelerationer med Alfa TCT dobbeltkoblingstransmissionen.

Giulietta fås også med en ekstremt effektiv 1,6-liters JTD turbodiesel der leverer et gennemsnitligt forbrug på 17,5 km/l og et massivt drejningsmoment på 350 Nm – og for at understrege den luksuriøse køreoplevelse, er det omfattende Super+ udstyrsniveau standard.  

Har du spørgsmål?

Ring til Uffe Andersen vores administrerende direktør, eller bliv ringet op af en kompetent medarbejder

 

Uffe Andersen
Tlf. +45 20 870 870

x

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nyt fra Alfa Romeo, Jeep og Fiat samt Fiat professional. Oplev de fede kampagner og hør om events og andre begivenheder hos Italian Auto Aarhus.”