Stelvio Q

Fåes fra kr

1.664.677,-

Leasing fra kr

Ring og hør

Finansieres fra kr

14.999,-

Beskatning fra kr

1.342.045,-

Alfa Romeo Stelvio Q

‘Quadrifoglio’ symbolet og betegnelsen er forbeholdt Alfa Romeos racerbiler, samt de modeller, der er noget ganske særligt – som superbilen Alfa Romeo 8C, der kun blev fremstillet i en begrænset serie, og den nye Stelvio QV, der ændrer på alt det du troede du vidste om hvad man kan forvente af en SUV.

Hjertet er den 2,9 liters biturbo V6 udviklet i samarbejde med Ferrari. Det er et kraftværk af en maskine med 510 hk og et drejningsmoment på 600 Nm, som er klar hele vejen fra 2.500 til 6.000 o/min. Det betyder at Stelvio QV klarer 0-100 km/t på 3,9 sekunder og en topfart på 283 km/t.

Se brochure Se prisliste

Et hjerte udviklet med Ferrari

Den nye V6 er fremstillet helt i aluminium og vægtfordelingen er stadig perfekte med 50/50 henholdsvis for og bag, og for at overføre alle kræfterne til underlaget har Stelvio QV vort elektroniske firehjulstræk. Derudover er den nye biturbo V6 en af de mest effektive high-performance motorer som findes.

Ved at bruge indstillingen Advanced Efficiency i Alfa DNA Pro-systemet, kan tre af de seks cylindre deaktiveres når der ikke er brug for dem, ligesom vi udviklede et avanceret stop/start-system til bykørsel som sparer yderligere brændstof. 

s
km/t
hk
nm

Perfekt balance

Power er intet uden kontrol, og det har Stelvio QV i form af den elektroniske undervogn AlfaTM Chassis Domain Control (CDC), som integrerer funktionerne fra Electronic Stability Control (ESC), den aktive undervogn og Alfa Active Torque Vectoring samt det revolutionerende Integrated Brake System (IBS). Det hele styres via DNA-systemet som i Stelvio QV har indstillingen RACE.

I Stelvio QV har vi nøje udvalgt materialerne. Højstyrkestål til karrosseriet, aluminium til affjedring, døre, skærme og frontklap – samt kulfiber til kardanakslen. I Stelvio betyder det, at den leverer præstationer og køreegenskaber på et niveau, som aldrig tidligere har været muligt med en SUV, mens power-to-weight er bedst i klassen.   

Overlegen komfort

Stelvio QV er udstyret med Alfa Connect 3D navigation, inklusive Apple Car Play og Android Auto, Bluetooth®, DAB samt Sound Theatre udviklet af Harman Kardon med en udgangseffekt på 900 watt og 14 højttalere inklusive to Surround Sound og en subwoofer.

Men det er naturligvis bag rattet den skal opleves, for aldrig tidligere har så meget plads, så meget køredynamik og så mange kræfter været forenet i en så fascinerende køremaskine.

Har du spørgsmål?

Ring til Uffe Andersen vores administrerende direktør, eller bliv ringet op af en kompetent medarbejder

 

Uffe Andersen
Tlf. +45 20 870 870

x

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nyt fra Alfa Romeo, Jeep og Fiat samt Fiat professional. Oplev de fede kampagner og hør om events og andre begivenheder hos Italian Auto Aarhus.”