500 Cabriolet

Fås fra kr.

144.990,- (Hybrid)

Leasing fra kr.

Privatleasing fra kr. 2.295,-

Finansieres fra kr.

1.499,-

LA DOLCE VITA

Fiat 500 er en uløselig del af hvem vi er, og sådan har det været siden det første eksemplar kørte af samlebåndet i 1957. Den dag i dag ligner Fiat 500 sig selv, for man ændrer ikke et ikon. Vi har udviklet designet så det er moderne og opfylder tidens krav til komfort og sikkerhed, men Fiat 500 har stadig den særlige magi, som har gjort den til mere end bare en bil. Italienerne kalder den aldrig andet end “Cinquecento”. For mange er den selve symbolet på Italien og “La Dolce Vita” – det søde liv – fyldt med glæde og begejstring. For det er umuligt at se en Fiat 500 uden at trække på smilebåndet. Den er dristig og forførende, stilsikker og munter, praktisk og cool på én og samme tid.

Se brochure Se prisliste

I dag er Fiat 500 så relevant som nogensinde. Det er en lille bil med et stort hjerte og en endnu større personlighed. Vi har givet den vores mest effektive motorer, der forener avanceret teknologi med komfort, præstationer og et minimalt forbrug. Den findes i to versioner, den normale 500, og den åbne 500C med foldetag, som med et enkelt tryk på en knap forvandler sig til en cabriolet. 

Vi har givet 500-serien alt det udstyr du kan drømme om, for allerede fra POP er der syv airbags, aircondition, elruder, LED-lys, multifunktions-læderrat, digitalt instrumentbord, infotainmentsystemet UconnectTM Live med touchscreen og meget mere. Sæt dig ind, og du vil forstå hvad vi mener med “La Dolce Vita” for livet er som bekendt for kort til kedelige biler.

DESIGN

Stil går aldrig af mode, og sådan er det også med designet af Fiat 500. Den ser ud som den altid har gjort, men er skabt til vor moderne verden. Det nye LED-lys giver den en unik karakter både dag og nat, mens det kompakte ydre gør den i stand til at udnytte selv de parkeringspladser alle andre må køre forbi. Designet er skabt til at sprede glæde, og er samtidig stilsikkert – det er bilen for livsnyderen, hvilket vi understreger med spektakulære lakfarver som Rosso Corallo, Bianco Gelato, Azurro Italia eller den matte Alpi Green.

INTERIØR

Sæt dig ind og Fiat 500 ser ud som den gjorde i 50’erne med det runde speedometer foran føreren og det lakerede instrumentpanel. Men tag ikke fejl, for teknologien er state-of-the-art. Instrumentbordet er nu en TFT-skærm udviklet med Magneti Marelli, der samler alt den information du skal bruge – som hastighed, rækkevidde, dæktryk, parkeringsassistent, navigation og meget mere, på én og samme skærm, der tilmed ændrer sig alt efter om du har valgt køreprogrammet Normal, Sport eller Eco.

I midten af instrumentbordet finder du infotainmentsystemet UconnectTM som i HD LIVE-versionen har en 7” touchscreen med tablet-effekt hvor alt kan styres med fingerspidserne. Den har gnistrende klar HD-grafik, håndfri betjening, stemmegenkendelse, TomTom 3D navigation, Apple Car Play, DAB og meget meget mere. UconnectTM findes i tre forskellige versioner, og kan udvides med et audiosystem fra Beats med en 8-kanals DSP-forstærker, samt seks højttalere og subwoofer, der giver en samlet effekt på 440 watt.

Der er omtrent uendelige muligheder for at kombinere lakfarver og forskellige typer af indtræk, hvilket gør det muligt at skabe lige præcis den Fiat 500 som matcher din unikke stil, uanset om kabinen skal være lys eller mørk, elegant eller sportslig, have indtræk i stof eller det luksuriøse læderindtræk. Kalechen på den åbne 500C findes i tre forskellige farver.

UDSTYRSNIVEAUER

POP

Det første udstyrsniveau til 500, for dem som holder af at gøre tingene enkelt. Vi har inkluderet manuel aircondition, elruder, el-indstillelige sidespejle, højdejusterbart rat, håndtag i krom, Isofix-beslag på bagsædet, LED-kørelys, Bluetooth®, multifunktions-læderrat, tripcomputer og infotainmentsystemet UconnectTM Live med en 5” touchscreen.

LOUNGE

Bare navnet emmer af elegance. Udover udstyret fra Pop indeholder Lounge 15” alufælge, UconnectTM med 7” touchscreen, fartpilot, automatisk klimaanlæg, fast glastag (ikke på 500C) og indfarvede sidespejle.  

DELUXE

Deluxe er den luksuriøse. Udover udstyret fra Pop medfølger 15” alufælge, UconnectTM med 5” touchscreen og Apple Car Play, fartpilot, automatisk klimaanlæg, fast glastag (ikke på 500C), indfarvede sidespejle, krompakke, luksuriøse lædersæder og parkeringssensor bag.

BLACK & WHITE

En ganske særlig model med sin helt egen stil. Udover udstyret fra Pop medfølger 15” alufælge, UconnectTM med 7” touchscreen og Apple Car Play, fartpilot, automatisk klimaanlæg, fast glastag (ikke på 500C), indfarvede sidespejle, krompakke, luksuriøse lædersæder og parkeringssensor bag.

SPORTIVA

Sportiva er den skarpe og udfordrende udgave af 500, hvilket understreges af to eksklusive lakfarver – den spektakulære Azurro Italia og Matt Alpi Green samt særlige 15” alufælge med sort finish, UconnectTM med 7” touchscreen og Apple Car Play, sportssæder, sportslæderrat, spoilersæt, tågeforlygter og ekstra tonede ruder bag.

BEATS

Udover udstyret fra Sportiva byder Fiat 500 Beats på xenon-forlygter, Beats lydsystem, højdejusterbart forsæde, parkeringssensor bag og lomme bag sæderyg.

120TH

En ganske særlig jubilæumsmodel som fejrer Fiats 120-års jubilæum, med en unik “Tuxedo”-perlemorslakering i hvid med sort tag, som giver en spektakulær kontrast. Udover Lounge-udstyret medfølger 16” alufælge i en særlig kobber finish, tågeforlygter, kromliste på kølerhjelm, et helt specielt sort indtræk, splitbagsæder, 120th logo på B-stolen og 120th nøglecover i sort.

TEKNOLOGI

Den nye Fiat 500 fås med bi-xenon lygter, som lyser langt bedre end de traditionelle halogenlygter og bruger mindre energi. Derudover findes automatgearkassen DualogicTM som tilpasser sig din kørestil. Det kan fungere som traditionel automatgear og gøre kørslen afslappet og komfortabel, mens den særlige ECO-funktionen sparer på brændstoffet og ved bykørsel kan reducere CO2-udledningen til blot 88 g/km.

Når du ønsker det, er DualogicTM klar på at levere sportslige præstationer. Det er blot at udnytte den manuelle funktion og foretager gearskift på skiftepalerne bag rattet. Tilpasser DualogicTM sig din kørestil – jo højere omdrejningstal, jo hurtigere bliver gearskiftene.

MOTORER

Der er to motorer til Fiat 500 og Fiat 500C, som har hver deres særlige charme og unikke karakter. Motorprogrammet starter med den 1,2-liters 4-cylindrede ECO-motor med start/stop og 69 hk, som leverer et gennemsnitligt forbrug på imponerende 16,4 km/l.

For den som ønsker mere, findes den revolutionerende TwinAir-motor. Der er tale om en utrolig let og kompakt konstruktion, og lige til at begynde med lyder to cylindre og 0,9 liter måske ikke af meget. Men akkurat som Fiat 500 er der dog tale om en stor personlighed, for ved at udnytte den seneste turboteknologi er ydelsen imponerende 85 hk med et drejningsmoment på 145 Nm, mens det gennemsnitlige forbrug er imponerende 18,2 km/l.

Har du spørgsmål?

Ring til Uffe Andersen vores administrerende direktør, eller bliv ringet op af en kompetent medarbejder

 

Uffe Andersen
Tlf. +45 20 870 870

Ekstraudstyr & tilbehør

Skræddersy din bil og gør den mere personlig.

Se her

x

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nyt fra Alfa Romeo, Jeep og Fiat samt Fiat professional. Oplev de fede kampagner og hør om events og andre begivenheder hos Italian Auto Aarhus.”