500L Wagon

Fåes fra kr.

199.990,-

Leasing fra kr.

Ikke noget nu

Finansieres fra kr.

1.949,-

EN FIAT 500 FOR HELE FAMILIEN

Når familien vokser er der som bekendt brug for mere plads, og det er præcis hvad du finder i Fiat 500L. Du genkender formsproget fra den ikoniske Fiat 500 både ud- og indvendigt, for 500L har lånt detaljen med det lakerede instrumentbord, de lækre materialer og det høje udstyrsniveau. For blot fordi en bil skal være praktisk og rummelig, behøver den ikke være kedelig. I hvert fald ikke, hvis der er tale om en Fiat 500L.  

Fiat 500L er mere rummelig end de fleste, for der er intet mindre end 3,17 kubikmeter plads i kabinen. Med 500L City Cross bliver SUV-stilen mere tydelig, for den velvoksne frihøjde understreges af de markerede skærme. For dem hvor selv en 500L ikke rækker, findes 500L Wagon med et endnu større bagagerum samt en ekstra sæderække, og dermed plads til syv personer.

Se brochure Se prisliste

DESIGN

Designet understreges af farverne, for du kan få 500L i kulører som Blu Demin, Bianco Gelato eller Rosso Passione. Fordi vi alle stiller forskellige krav findes 500L i tre forskellige udgaver. Med 500L City Cross har den samme rummelighed, men med beskyttelsesskjold til motoren og de mere markerede skærme, som er ført videre som sidelister. Det giver det mere rå look fra en SUV som understreges af ekstra 25 millimeter ekstra frihøjde.

500L Wagon sætter nye grænser for, hvor rummelig en bybil kan være. Med syv sæder har den plads som en MPV, men sjældent har så meget plads været pakket så elegant ind. Den får plads til det hele og mere til, og forener det hele med stil og design, samt den høje kørestilling som giver et perfekt overblik over omgivelserne. 

INTERIØR

500L-serien har de samme lakerede instrumentpanel som Fiat 500, der giver en helt særlig stemning i kabinen og kan kombineres med indtræk på et utal af måder. Instrumenterne har et TFT-displayet i midten som kan vise alt fra hastighed til navigation, samt infotainmentsystemet UconnectTM  med HD Live og 7” touchscreen, naturligvis med Apple Car Play eller Android Auto, pinch og zoom-funktioner som på din tablet og TomTom navigation med Live trafikoplysninger, IQ routes®, adgang til musiktjenester som Deezer og 100 millioner radiostationer på TuneIn.

Når vi siger der er masser af plads så mener vi det. Kabinen i 500L er på intet mindre end 3,17 kubikmeter og der er plads til 455 liter bagage, hvilket bliver til 1.480 liter når bagsæderne lægges ned. Derudover byder 500L-serien på den højere kørestilling som giver et fantastisk overblik under kørslen. Naturligvis har den et højt udstyrsniveau, men vigtigst af alt så viser 500L-serien, at du ikke behøver at gå på kompromis mellem at have en sjov bil og en familiebil, for her får du begge dele.

UDSTYR

Det omfattende standardudstyr til 500L og 500L Wagon indeholder blandt andet 16” fælge, LED-kørelys, multifunktions læderrat, UconnectTM med 5” touchscreen og Bluetooth®, aircondition, fartpilot, højdejusterbart førersæde, længdejusterbart bagsæde og meget mere – og naturligvis har 500L Wagon syv sæder som standard. 500L City Cross har derudover 17” alufælge, særlige kofangere, skærmkanter og sidekapper, samt 25 millimeter ekstra frihøjde.

MOTORER

500L-serien kommer med tre forskellige motorer. Den kraftfulde men sparsommelige TwinAir turbo benzinmotor leverer 105 hk. Den har et gennemsnitligt forbrug til 21,5 km/l, og er naturligvis med start/stop-teknologi som sparer yderligere på brændstoffet. Derudover findes 500L-serien med den effektive Multijet turbodiesel med enten 95 eller 120 hk, og et gennemsnitligt forbrug på imponerende 23,8 km/l.

Har du spørgsmål?

Ring til Uffe Andersen vores administrerende direktør, eller bliv ringet op af en kompetent medarbejder

 

Uffe Andersen
Tlf. +45 20 870 870

Ekstraudstyr & tilbehør

Skræddersy din bil og gør den mere personlig.

Se her

x

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nyt fra Alfa Romeo, Jeep og Fiat samt Fiat professional. Oplev de fede kampagner og hør om events og andre begivenheder hos Italian Auto Aarhus.”