500X

Fås fra kr.

199.990,-

Leasing fra kr.

Privatleasing fra kr. 3.595,-

Finansieres fra kr.

2.389,-

DEN URBANE SUV

DEN URBANE SUV

Fiat 500X er en SUV som er skabt til livet i byen. Det betød kompakte ydre mål, så den var klar til udfordringer som snævre parkeringspladser, og takket være den ekstra frihøjde også forræderiske kansten. Alligevel lykkedes det os at gøre den stor indeni, og vi har fyldt den op med udstyr som kan forkæle dig. Designet er inspireret af de ikoniske Fiat 500, men i ny fortolkning som en kompakt SUV med sin helt egen stil, hvilket understreges af de nyudviklede LED-lygter.

500X har den høje kørestilling som er giver et godt overblik. Derudover findes 500X City Cross, som har den mere rå stil fra SUV, og er til dem, for hvem det næste eventyr venter lige om hjørnet. Med 500X Cross har vi endda tilsat firehjulstræk så den klarer enhver udfordring, og kan fortsætte selv der, hvor asfalten slipper op.

Se brochure Se prisliste

Fiat 500X City Cross First Edition

Lige nu findes 500X City Cross i den særlige First Edition med ekstra meget udstyr. Udover det allerede omfattende standardudstyr i 500X-serien har First Edition:

Tonede ruder, Kromkit, Klimaanlæg, Parkeringssensor foran, Bakkamera, Armlæn, El-lændestøtte i forsæder, Nøglefri betjening, Lyspakke m. LED samt ambient lyd, Ekstra USB-port, Lyssensor, Automatisk langt lys

Samlet værdi 40.000 kr.

Pris fra 249.999 kr.

DESIGN

Vi tog alt det bedste fra den ikoniske Fiat 500 og skabte en rummelig familiebil med kompakte ydre mål. Med højden på 1.595 millimeter giver Fiat 500X et fantastisk overblik i trafikken, og den er fyldt med den mest avancerede teknologi, mens den smilende front og elegant afrundede bagende gør at skiller sig ud. Med fem døre og det rummelige bagagerum klarer den alle de daglige gøremål – med plads til overs til eventyr.

500X City Cross tager SUV-stilen til et nyt niveau med de markerede skærme og særlige kofangere for og bag inspireret af offroad, mens 500X Cross forener firehjulstræk og den overlegne 9-trins automatgearkasse, hvilket er en fascinerende kombination.

INTERIØR

Du genkender instrumentpanelet lakeret i karrosserifarven fra Fiat 500, hvilket giver interiøret sin helt egen stil. Da 500X blev lanceret skrev pressen, at det var vort bedste interiør nogensinde. Det er vi glade for, for vi har brugt mange ressourcer på at finde præcis den rigtige materialer og kæle for alle detaljer. Som instrumenterne, med TFT-skærmen der rejser sig i midten, hvor føreren kan vælge præcis hvilke informationer der er brug for under kørslen – for eksempel kan din 500X genkende vejskilte, og hjælpe med at holde hastigheden, eller når du bruge den adaptive fartpilot, der ligesom alt andet kan styres direkte rattet. Det er nemt og intuitivt, så du kan koncentrere dig om at nyde turen.

Vi har givet 500X det bedste vi havde når det gælder teknologi, både når med connectivity gennem infotainmentsystemet UconnectTM og sikkerhedsudstyr, som vognbaneassistent med aktiv styring, der er standardudstyr på alle modeller. Det samme er læderrat med ratbetjeniing, aircondition, fartpilot samt LED-kørelys for og bag. Apple Car Play og Android Auto giver adgang til stemmebetjening, Google Maps og Live-opdateringen af trafikken, mens de nye LED-lygter lyser vejen op bedre end nogensinde før, og sparer 66 procent energi i forhold til traditionelle halogenlygter.

UDSTYRSNIVEAUER

500X URBAN

Selv i det første udstyrsniveau til 500X, savner man ikke noget. Det indeholder 16” stålfælge, vognbaneassistent med aktiv styring, UconnectTM med 5” skærm og Bluetooth®, manuel aircondition, LED-kørelys for og bag, el-spejle med varme, læderrat med ratbetjening, højdejusterbart førersæde, el-håndbremse og højdejusterbart rat.

500X CITY CROSS

Udover Urban-udstyret buder City Cross på parkeringssensor bag, UconnectTM med 7” touchscreen og DAB-radio, indfarvede sidespejle, blindvinkel alarm, Apple Car Play, nødbremse, overvågning af objekter bag bilen ved parkering, tågelygter med kurvefunktion og adaptiv fartpilot.

500X CITY CROSS FIRST EDITION

Kampagnemodel: Fiat 500X City Cross First Edition

500X CROSS

Topmodellen 500X Cross byder på alt det bedste vi har. Udover udstyret fra Urban og City Cross har 500X Cross tonede ruder, UconnectTM med 7” touchscreen og navigation, 9-trins automatgear, lyssensor, fuldautomatisk klimaanlæg, tagræling samt firehjulstræk med Fiat Mode-selector til terrænkørsel.

MOTORER

Benzin eller diesel? Fiat 500X kan naturligvis begge dele. Urban og Citycross findes med de nyudviklede Firefly-turbomotorer med enten 120 hk med manuel gearkasse, eller 150 hk med den avancerede DCT dobbeltkoblingstransmission og et gennemsnitligt forbrug på 14,5 km/l.

500X City Cross fås yderligere med den 1,6-liters Multijet turbodiesel med 120 hk, samt valget mellem manuelt gear og DCT dobbeltkoblingstransmission, hvilket er en effektiv kombination som leverer et gennemsnitligt forbrug på 16,9 km/l.

Til topmodellen 500X Cross har vi valgt den stærke og effektive 2,0 Multijet turbodiesel med 150 hk, i kombination med vores 9-trins automatgearkasse, firehjulstræk og Fiat Mode-selector til terrænkørsel.

Har du spørgsmål?

Ring til Uffe Andersen vores administrerende direktør, eller bliv ringet op af en kompetent medarbejder

 

Uffe Andersen
Tlf. +45 20 870 870

Ekstraudstyr & tilbehør

Skræddersy din bil og gør den mere personlig.

Se her

x

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nyt fra Alfa Romeo, Jeep og Fiat samt Fiat professional. Oplev de fede kampagner og hør om events og andre begivenheder hos Italian Auto Aarhus.”