Panda

Fås fra kr.

99.990,- (Hybrid)

 

Leasing fra kr.

Ikke noget nu

Finansieres fra kr.

1.175,-

DEN VOKSNE MINIBIL

Siden den første Fiat Panda trillede af samlebåndet i 1980 er det blevet fremstillet 7,5 millioner eksemplarer, for Panda har altid været noget ganske særligt, siden den første generation som var formgivet af den italienske mesterdesigner Giorgetto Giugiaro.

Fiat Panda er bilen for dig, der holder af at gøre tingene enkelt, og som ønsker en minibil uden minibilens begrænsede plads. Derfor gav vi den fire døre og en stor bagklap, som klarer alle livets gøremål, og gør det muligt at få plads til at alt du har brug for i bagagerummet når bagsæderne lægges ned. 

Se brochure Se prisliste

DESIGN

Panda er større end konkurrenterne både i længden og i højden. Det giver den karakteristiske form med den høje taglinje, som sikrer optimal rummelighed. Det gælder ikke mindst på bagsædet, hvor der er fornem adgang både for børn og voksne, akkurat som gennem den velvoksne bagklap. Panda er bilen som konstant formår at udvikle sig, men samtidig forbliver tro mod filosofien om at gøre alting mere enkelt.

Det betyder ikke, at vi glemmer passionen. Den findes overalt i designet, og med den megen plads og de charmerende former, er det en bil man hurtigt lærer at holde af. Derfor fås Panda også i to farver, der understreger dens store hjerte og personlighed: Rosso Amore og Grigio Colloseo!

Læs mere

INTERIØR

Der er plads både til dig og dine passagerer – samt alt hvad de måtte medbringe. Fordi livet med en Panda skal være ligetil, er der kun et udstyrsniveau. Vi kalder det Lounge for der er ikke sparet på noget. Standardudstyret indeholder el-sidespejle med varme, klimaanlæg, fem seler og nakkestøtter, radio med Bluetooth®, parkeringssensor bag, ratbetjening af radio, indfarvede sidespejle, 6 airbags i fuld størrelse, lys i bagagerum, City-nødbremse som selv stopper bilen med op til 30 km/t, mekanisk dæktryksmonitor, Hill-holder, Smart-fuel system, anti-whiplash nakkestøtter foran, City servostyring, komplet tripcomputer og Follow-me-home lys.

UDSTYR

Udover det omfattende standardudstyr kan Panda opgraderes med tonede ruder, splitbagsæde, vinterpakke med varme i forrude og sæder samt naturligvis infotainmentsystemet UconnectTM som kan bruges sammen med UconnectTM app, hvilket giver adgang til trafikinformation og vejrudsigter i realtime, Google Maps og musiktjenester som Deezer.

MOTORER

Panda findes med den velprøvede 1,2-liters benzinmotor med 69 hk og start/stop-funktion, samt et gennemsnitligt forbrug på 15,6 km/l efter den nye WLTP-norm.

Har du spørgsmål?

Ring til Uffe Andersen vores administrerende direktør, eller bliv ringet op af en kompetent medarbejder

 

Uffe Andersen
Tlf. +45 20 870 870

Ekstraudstyr & tilbehør

Skræddersy din bil og gør den mere personlig.

Se her

x

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nyt fra Alfa Romeo, Jeep og Fiat samt Fiat professional. Oplev de fede kampagner og hør om events og andre begivenheder hos Italian Auto Aarhus.”