Panda City Cross

Trendy bybil og kompakt SUV

Enhver der har besøgt alperne vil have set Fiat Panda i versionen med firehjulstræk, for det har i årtier været en af de bedst sælgende biler i Østrig og Schweiz, og ofte er den eneste måde at komme frem, når vinteren for alvor sætter ind med is og sne. Derfor skabte vi Panda City Cross som har SUV-udstrålingen fra Panda 4x4, men uden det fordyrende firehjulstræk, for Panda har alle dage haft sin helt særlige charme. 

Se prisliste Se brochure

Design

Se på den og du vil opdage, at den er designet som en SUV med den høje taglinje, som sikrer optimal rummelighed, samt den ekstra frihøjde som gør, at du kommer fremoveralt. Som City Cross får du den robuste stil, som er lige dele bybil og trendy mini-SUV, for Panda er bilen som konstant formår at udvikle sig, men samtidig forbliver tro mod filosofien om at gøre alting mere enkelt.

Panda City Cross er skabt til at underholde. Med tagrælingen, beskyttelsespladerne og 15” fælgene appellerer den til at tage en omvej når muligheden byder sig. Der er plads nok til at tage på eventyr og vi har givet den ekstra meget standardudstyr til langturen.

Interiør

Der er plads både til dig og dine passagerer – samt alt hvad de måtte medbringe. Fordi livet med en Panda skal være ligetil, er der kun et udstyrsniveau. Vi kalder det Lounge for der er ikke sparet på noget. Standardudstyret indeholder el-sidespejle med varme, klimaanlæg, fem seler og nakkestøtter, radio med Bluetooth®, parkeringssensor bag, ratbetjening af radio, indfarvede sidespejle, 6 airbags i fuld størrelse, lys i bagagerum, City-nødbremse som selv stopper bilen med op til 30 km/t, mekanisk dæktryksmonitor, Hill-holder, Smart-fuel system, anti-whiplash nakkestøtter foran, City servostyring, komplet tripcomputer og Follow-me-home lys.

Med Panda City Cross medfølger yderligere sorte sidespejle, indfarvede sidelister, 15” fælge i sort “alufælg-look”, LED-kørelys, tagræling, tågelygter foran, læderrat og cradle til at holde din smartphone, der gør det nemmere at bruge navigation og andre funktioner, som at streame musik over Bluetooth®.

Udstyr

Udover det omfattende standardudstyr kan Panda City Cross opgraderes med tonede ruder, splitbagsæde, vinterpakke med varme i forrude og sæder samt naturligvis infotainmentsystemet UconnectTM som kan bruges sammen med UconnectTM app, hvilket giver adgang til trafikinformation og vejrudsigter i realtime, Google Maps og musiktjenester som Deezer.

Motorer

Panda findes med den velprøvede 1,2-liters benzinmotor med 69 hk og start/stop-funktion, og et gennemsnitligt forbrug på 15,6 km/l efter den nye WLTP-norm.

Har du spørgsmål?

Ring til Uffe Andersen vores administrerende direktør, eller bliv ringet op af en kompetent medarbejder

 

Uffe Andersen
Tlf. +45 20 870 870

x

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nyt fra Alfa Romeo, Jeep og Fiat samt Fiat professional. Oplev de fede kampagner og hør om events og andre begivenheder hos Italian Auto Aarhus.”