Tipo

Fåes fra kr.

159.900,-

Leasing fra kr.

Ikke noget nu

Finansieres fra kr.

1.599,-

STOR BIL, LILLE PRIS

Alle bilejere ved at en stor bil koster mange penge, for sådan har det altid været. Eller rettere, sådan plejede det at være, men sådan er det ikke med den nye Fiat Tipo. Der er ikke sparet på hverken plads eller komfort, for er Tipo blandt de mest rummelige biler i klassen. Vi har heller ikke sparet på standardudstyret, og du kan udstyre din Tipo med præcis hvad du har brug for. Faktisk er der kun ét sted Tipo kan siges at være sparsom, og det er forbruget, for blandt motorerne finder du vor mest effektive turbodiesel, med et gennemsnitligt forbrug på 27 km/l!

Den 5-dørs Tipo giver dig masser af komfort og udstyr – og masser af plads. Til prisen er der ingen som kan matche rummeligheden på bagsædet eller i bagagerummet, for selv om den kun er 4,37 meter lang, er der stadig plads til 440 liter bagage.

Se brochure Se prisliste

DESIGN

Vi har givet Tipo en tidløs og elegant indpakning med en høj hoftelinje. Allerede i den 5-dørs version er der plads til fem store kufferter i bagagerummet, og den rummelige kabine tager fem personer uden sværdslag. For at maksimere pladsen yderligere har udviklet Magic Cargo Space hvor bagagerummet har et gulv med to forskellige højder.

INTERIØR

Tipo leveres med vores bedste infotainmentsystem i form af UconnectTM med en 7” HD-touchscreen med pinch- og zoomfunktioner som du kender fra din tablet Bluetooth® og streamingfuktioner er standard, ligesom USB- og AUX-port. Som ekstraudstyr kan systemet leveres med TomTom Live 3D-navigation, samt UconnectTM Live, der blandt meget andet gør det muligt at streame musik fra Deezer og lytte til en af de 100 millioner radiostationer på TuneIn. Ved at bruge den app som hører til UconnectTM kan du benytte funktioner som eco.Drive og my:car, som hjælper dig til at køre mere økonomisk og holder øje med, hvornår din bil skal til service.

SIKKERHED

Tipo er naturligvis udstyret med fuld sikkerhedspakke som omfatter automatisk nødbremse, seks airbags, ABS, stabilitetssystemet ESC inklusive ASR traction control og Hill Holder. Derudover kan Tipo leveres med parkeringssensor og bakkamera, samt adaptiv fartpilot som hjælper med at holde en sikker afstand til bilen foran uanset hastigheden.

UDSTYRSNIVEAUER

POP

Det første udstyrsniveau med sikkerhedspakke inkl. nødbremse, fartpilot, fartbegrænser, radio med USB- og AUX-funktion, ratbetjening af radio, fjernbetjent centrallås, manuel aircondition, højdejusterbart førersæde og rat, el-justerbare sidespejle, el-betjente sideruder foran, City-servostyring, 3,5” LCD-display i instrumentbræt, 15” stålfælge, Cargo Magic Space i bagagerum (kun til SW).

STREET

Street har udover udstyret fra Pop ydermere LED-kørelys, 16” alufælge, tonede ruder bag og sorte dørhåndtag indvendigt.

EASY

Udover udstyret i Street har Easy UconnectTM med LIVE-funktioner, HD-touchscreen, Bluetooth®, og Apple Car Play, automatisk klimaanlæg, tagræling på SW-udgaven, tågelygter med kurvefunktion, 16” stålfælge, læderrat, indfarvede sidespejle, parkeringssensor og varme i forsæder.

LOUNGE

Som altid er Lounge lig med luksus, og udover udstyret i Easy er der bakkamera, adaptiv fartpilot, krompakke samt regn- og lyssensor.

TEKNOLOGI

Den nye Fiat Tipo fås med bi-xenon lygter udviklet i samarbejde med Magneti Marelli, som lyser langt bedre end de traditionelle halogenlygter, og bruger mindre energi. Derudover findes automatgearkassen DualogicTM som tilpasser sig din kørestil. DualogicTM kan fungere som traditionel automatgear og ved at benytte ECO-funktionen, der sparer på brændstoffet og ved bykørsel kan reducere CO2-udledningen til blot 88 g/km.

Når du ønsker det, er DualogicTM klar på at levere sportslige præstationer. Via skiftepalerne bag på rattet kan du skifte gear manuelt og DualogicTM tilpasser sig din kørestil – jo højere omdrejningstal, jo hurtigere gearskift.

MOTORER

Med Tipo besluttede vi os for at gøre alting enkelt, og det gælder også motorprogrammet. Der er to versioner af den 1,4-liters benzinmotor, med enten 95 hk eller i Turbo Jet-versionen med 120 hk.

For dem som ønsker turbodiesel kan Tipo fås med den effektive og momentstærke 1,6 Multijet med 120 hk, samt den ekstremt sparsommelige version med 95 hk som leverer et gennemsnitligt forbrug på hele 27 km/l.    

Har du spørgsmål?

Ring til Uffe Andersen vores administrerende direktør, eller bliv ringet op af en kompetent medarbejder

 

Uffe Andersen
Tlf. +45 20 870 870

Ekstraudstyr & tilbehør

Skræddersy din bil og gør den mere personlig.

Se her

x

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nyt fra Alfa Romeo, Jeep og Fiat samt Fiat professional. Oplev de fede kampagner og hør om events og andre begivenheder hos Italian Auto Aarhus.”