Tipo Stationwagon

Fåes fra

169.990.-

Finansieres fra

1.699.-

Mest stationcar for pengene

Tipo Stationwagon er 20 centimeter længere end Tipo 5-dørs, og der er plads til mere end 100 liter ekstra bagage, eller 550 liter i alt, allerede inden du lægger bagsæderne ned, hvilket er mere end rigelig plads til både hund, flyttekasser og barnevogne. Med splitbagsæderne er vejen åbenbarer der sig et lastrum på imponerende 1.650 liter, som ydermere er 180 centimeter i længden, mens Magic Cargo Space gør det hele en drøm at udnytte, da det hele kan betjenes med én hånd. Du får ganske enkelt ikke mere stationcar for pengene end i Tipo Stationwagon!

Der er vi nu kun begyndt, for det hele er pakket ind i et elegant og tidløst design, som kun italienerne kan, med den seneste teknologi indenfor komfort, connectivity samt aktiv og passiv sikkerhed. Der er heller ikke sparet på standardudstyret i de tre udstyrsniveauer Pop, Street og Lounge – og du kan udstyre din Tipo Stationwagon præcis som du har lyst. Der er ét sted Tipo er sparsom og det er forbruget, uanset om du vælger diesel eller benzin. 

Se prisliste Se brochurer

Design

Vi har givet Tipo en tidløs indpakning med en høj hoftelinje, som gør det til en af de mest elegante stationcars som findes, hvilket understreges af diskrete kromdetaljer omkring vinduerne. Den formfuldendte bagende viser, at det er muligt at designe en smuk stationcar uden at gå på kompromis med rummeligheden.

Interiør

Tipo leveres med vores bedste infotainmentsystem i form af UconnectTM med en 7” HD-touchscreen med pinch- og zoomfunktioner som du kender fra din tablet Bluetooth® og streamingfuktioner er standard, ligesom USB- og AUX-port. Som ekstraudstyr kan systemet leveres med TomTom Live 3D-navigation, samt UconnectTM Live, der blandt meget andet gør det muligt at streame musik fra Deezer og lytte til en af de 100 millioner radiostationer på TuneIn. Ved at bruge den app som hører til UconnectTM kan du benytte funktioner som eco.Drive og my:car, som hjælper dig til at køre mere økonomisk og holder øje med, hvornår din bil skal til service.

Vi har udviklet Magic Cargo Space hvor bagagerummet har et gulv med to forskellige højder, og findes til både 5-dørs og Stationwagon. De såkaldte “Flip&fold”-sæder kan lægges ned og giver et helt plant lastrum.

Sikkerhed

Alle modeller i Tipo-versionen er naturligvis udstyret med fuld sikkerhedspakke som omfatter automatisk nødbremse, seks airbags, ABS, stabilitetssystemet ESC inklusive ASR traction control og Hill Holder. Derudover kan Tipo leveres med parkeringssensor og bakkamera, samt adaptiv fartpilot som hjælper med at holde en sikker afstand til bilen foran uanset hastigheden.

Pop

Det første udstyrsniveau med sikkerhedspakke inkl. nødbremse, fartpilot, fartbegrænser, radio med USB- og AUX-funktion, ratbetjening af radio, fjernbetjent centrallås, manuel aircondition, højdejusterbart førersæde og rat, el-justerbare sidespejle, el-betjente sideruder foran, City-servostyring, 3,5” LCD-display i instrumentbræt, 15” stålfælge, Cargo Magic Space i bagagerum (kun til SW).

Easy

Udover udstyret i Street har Easy UconnectTM med LIVE-funktioner, HD-touchscreen, Bluetooth®, og Apple Car Play, automatisk klimaanlæg, tagræling på SW-udgaven, tågelygter med kurvefunktion, 16” stålfælge, læderrat, indfarvede sidespejle, parkeringssensor og varme i forsæder.

Street

Street har udover udstyret fra Pop ydermere LED-kørelys, 16” alufælge, tonede ruder bag og sorte dørhåndtag indvendigt.

Lounge

Som altid er Lounge lig med luksus, og udover udstyret i Easy er der bakkamera, adaptiv fartpilot, krompakke samt regn- og lyssensor.

Teknologi

Den nye Fiat Tipo fås med bi-xenon lygter udviklet i samarbejde med Magneti Marelli, som lyser langt bedre end de traditionelle halogenlygter, og bruger mindre energi. Derudover findes automatgearkassen DualogicTM som tilpasser sig din kørestil. DualogicTM kan fungere som traditionel automatgear og ved at benytte ECO-funktionen, der sparer på brændstoffet og ved bykørsel kan reducere CO2-udledningen til blot 88 g/km.

Når du ønsker det, er DualogicTM klar på at levere sportslige præstationer. Via skiftepalerne bag på rattet kan du skifte gear manuelt og DualogicTM tilpasser sig din kørestil – jo højere omdrejningstal, jo hurtigere gearskift.

Motorer

Med Tipo besluttede vi os for at gøre alting enkelt, og det gælder også motorprogrammet. Der er to versioner af den 1,4-liters benzinmotor, med enten 95 hk eller i Turbo Jet-versionen med 120 hk.

For dem som ønsker turbodiesel kan Tipo fås med den effektive og momentstærke 1,6 Multijet med 120 hk, samt den ekstremt sparsommelige version med 95 hk som leverer et gennemsnitligt forbrug på hele 27 km/l.

Har du spørgsmål?

Ring til Uffe Andersen vores administrerende direktør, eller bliv ringet op af en kompetent medarbejder

 

Uffe Andersen
Tlf. +45 20 870 870

x

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nyt fra Alfa Romeo, Jeep og Fiat samt Fiat professional. Oplev de fede kampagner og hør om events og andre begivenheder hos Italian Auto Aarhus.”