Compass

Fåes fra kr.

299.990,-

Leasing fra kr.

4.995,-

Finansieres fra kr.

3.549,-

Beskatning fra kr.

327.289,-

EN STOR PERSONLIGHED

Det var ingen nem opgave at skabe den nye Jeep® Compass. Vi havde ét mål, og det var at få plads til så mange af kvaliteterne fra Grand Cherokee, men i en mindre model. Det betød ikke kun, at Jeep® Compass skulle være førende når det gjaldt komfort på almindelig vej. Den skulle også være den bedste offroader i sin klasse.

Designet med den ikoniske kølergrill i den særlige kombination af glossy black og krom, gør at den er umiskendeligt en Jeep®, akkurat som de skarpe angrebsvinkler, det permanente firehjulstræk og de trapezformede skærme. Men samtidig gav vi den en undervogn med McPherson fjederben for at levere overlegen komfort i alle situationer, samt et state-of-the-art affjedringssystem.

Det betyder at Compass er lige så meget hjemme i byen og motorvejen, som der hvor asfalten hører op, akkurat som en Jeep® skal være. Navnet Compass er heller ingen tilfældighed. Bare sæt kursen og hold den. I din Jeep® Compass er der altid garanti for at ankomme – og at ankomme med stil.

Se brochure Se prisliste

DESIGN

Du er aldrig i tvivl om den er en Jeep®, men samtidig skiller Compass sig ud med sin særlige kombination af robusthed og luksus. Skærmenes form er inspireret af den oprindelige Willys, mens kromstriben som løber over vinduesrammen til bagenden bliver til en elegant afslutning. Men i modsætning til mange af konkurrenterne i den kompakte SUV-klasse, kan Compass mere end blot at se ud. Hver eneste vinkel og hver eneste kurve i karrosseriet er dikteret af funktionen. Fronten og bagenden er sammen med frihøjden bestemt af de krav som terrænkørsel stiller, for Compass ville ganske enkelt ikke være en Jeep® uden at være så kompetent offroad som den er i byen eller på motorejen.

INTERIØR

Sæt dig ind i sæderne beklædt med en kombination af læderoptik og stof, og det første du vil se er det skulpturelle instrumentbord hvor alt er koncentreret om føreren. Fra det velformede læderrat har du adgang til alle funktioner, samt den seneste generation af infotainmentsystemet UconnectTM, der også kan betjenes direkte fra den 8,4” touchscreen Alt er intuitivt og med samme touch- og pinch-funktioner som du kender fra smartphones og tablets. Naturligvis fungerer den også hands-free og med stemmestyring, mens Apple Car Play giver adgang til funktioner som Siri, Google Maps, streaming og meget mere.

Det er altsammen en del af det omfattende standardudstyr som også indeholder 2-zonet klimaanlæg, varme i rattet, bi-xenon forlygter, nøglefri adgang og start, fartpilot, DAB-radio, HD-skærm med Live-funktioner, LED-kørelys, reservehjul i fuld størrelse, Apple Car Play og meget mere – som Jeep® Skills App, hvor det er muligt at se data som pitch, roll og højdemeter.

MOTORER

Vi er alle forskellige og stiller forskellige krav, og derfor tilbyder Jeep® et bredt udvalg af motorer og transmissioner – fra en 6-trins manuel gearkasse til vort 9-trins automatgear, der er førende i klassen – samt valget mellem 4X2 og 4X4. Selv vor mindste 1,6-liters turbodiesel er bomstærk med sine 120 hk, et imponerende drejningsmoment på 320 Nm og et gennemsnitligt forbrug på 15,9 km/l.

De avancerede Multijet Turbo Diesel fås fra 1,6 til 2,0 liters slagvolumen og fra 120 til 170 hk – alle turbodieselmotorer møder naturligvis de seneste Euro-6D emissionskrav. For den som ønsker Compass med benzinmotor findes en 1,4-liters MultiAir Turbo med enten 140 eller 170 hk, og valget mellem 6-trins manuel gearkasse eller 9-trins automatgear. De ni udvekslinger gjorde det muligt at have korte “Launch ratios” som giver acceleration og styrke i terræn, mens de længere øverste gear sørger for maksimal effektivitet og minimalt forbrug på motorvejen.

SIKKERHED

Sikkerhed er højeste prioritet i Jeep® Compass, og en selvfølgelighed på alle udstyrsniveauer. Faktisk råder din Compass over 70 aktive og passive sikkerhedssystemer, hvilket inkluderer Forward Collision Warning Plus med automatisk nødbremse og Lane Departure Warning Plus med aktiv styring. Derudover får du bremseassistent, dæktryksovervågning, ESC med Hill Holder, parkeringssensor bag, hastighedsbegrænser, lys- og regnsensor samt meget meget mere.

OFFROAD

Når vi siger at Jeep® Compass er den bedste offroader i sin klasse så mener vi det, for den er klar til at møde enhver udfordring i terrænet. I 4X4-versionerne medfølger vort avancerede Selec-TerrainTM-system hvor det er muligt at vælge mellem køreprogrammer som Snow, Mud eller Sand – samt Auto, hvor undervognens sensorer selv analyserer underlaget og dermed gør det meste af arbejdet for dig.

Med Trailhawk tager vi det et skridt videre. Vi siger at den er Trail Rated®, hvilket betyder, at den har gennemført et omfattende testprogram på de legendariske offroad-testbaner Rubicon og Moab. Med de særlige 17” offroad-dæk, en anden forkofanger med yderligere optimerede angrebsvinkler samt beskyttelsesplader til motoren, er der ingen forhindring hverken i byen eller vildmarken den ikke kan overkomme.

Har du spørgsmål?

Ring til Uffe Andersen vores administrerende direktør, eller bliv ringet op af en kompetent medarbejder

 

Uffe Andersen
Tlf. +45 20 870 870

Ekstraudstyr & tilbehør

Skræddersy din bil og gør den mere personlig.

Se her

x

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nyt fra Alfa Romeo, Jeep og Fiat samt Fiat professional. Oplev de fede kampagner og hør om events og andre begivenheder hos Italian Auto Aarhus.”