Grand Cherokee

Fåes fra kr.

1.278.485,-

Leasing fra kr.

Ring og hør

Finansieres fra kr.

11.468,-

Beskatning fra kr.

953.418,-

DEN ULTIMATIVE SUV

Siden 1992 har der været en Grand Cherokee på programmet, og modellen er ikke kun legendarisk for sin kombination af overdådig luksus, sublim komfort – men også de imponerende egenskaber i terræn. Den 3-liters V6 MultiJet turbodiesel sender dig ubesværet til en topfart på over 200 km/t, mens lædersæderne og luftaffjedringen får dig til at svæve over vejen. Du kan nyde den seneste generation af infotainment og det bjergtagende audiosystem udviklet specielt til Grand Cherokee af Harman Kardon, med 19 højttalere og en udgangseffekt på 825 watt.

Se brochure Se prislisten

DESIGN

Formerne er klassiske men moderne, selv om du aldrig er i tvivl om at du står overfor noget specielt når du ser de 20” fælge og de knivskarpe HID-forlygter, der er detaljer man kun finder i den øverste del af premium-segmentet. Men samtidig er  Jeep® Grand Cherokee underspillet, som det passer sig for et ikon – hvilket understreges af den avancerede luftaffjedring Quadra-LiftTM. I byen og på motorvejen er frihøjden at levere den perfekte kombination af sport, komfort og præcision. Når vejen slutter hæver Grand Cherokee sig og afslører den anden side af sin personlighed, som den ultimative SUV, der kan overkomme enhver forhindring i terrænet Kort sagt får en Grand Cherokee dig altid frem uanset hvor du ønsker at køre hen.

INTERIØR

Det indre af Grand Cherokee tager premium til næste niveau. Som Natura Plus-sportssæderne i læder med 8–vejs elektrisk justering, memory og ventilation. Eller loftsbeklædningen i imiteret russkind, de smukke træpaneler og den aktive støjdæmpning af kabinen vi kalder Accoustic Noise Control (ANC). Det er blot nogen af de mange eksklusive detaljer, der fuldender oplevelsen af komplet luksus, på samme måde som det læderbetrukne instrumentbord, det 2-zoners klimaanlæg og sædevarme både for og bag, hvilket naturligvis alt sammen er standardudstyr.

Det samme er den seneste generation af infotainmentsystemet UconnectTM med 8,4” touchscreen, Bluetooth® til håndfri telefon og streaming, USB, DS-kortlæser, DAB, 3D navigation, Apple Car Play og det fascinerende premium audiosystem fra Harman Kardon® med 19 GreenEdge-højttalere.

MOTORER

Den 3-liters V6 MultiJet i Grand Cherokee er vor mest avancerede turbodiesel til dato med MultiJet II common rail indsprøjtning og Selective Catalytic Reduction (SCR). Med sine 250 hk og 570 Nm leverer den en enorm trækkraft, mens den 8-trins automatgearkasse sikrer både overbevisende acceleration og et minimalt forbrug, kombineret med en formidabel gangkultur fra de seks cylindre.

OFFROAD

De imponerende præstationer som Grand Cherokee leverer offroad er ingen tilfældighed. Det er en grundlæggende del af vores DNA, for uden dem ville det Grand Cherokee ganske enkelt ikke være en Jeep®. Den skal kunne håndtere klipper, sand, mudder og alt hvad vejrguderne måtte byde på uden dramatik – og enhver Jeep® er testet i millioner af kilometer under gruopvækkende forhold for at sikre netop det. Grand Cherokee er udrustet med de mest avancerede firehjulstræk som findes, og en kombination af flere systemer, som Quadra-TracTM og Quadra-drive®, der sammen med Selec-Terrain® og luftaffjedringen Quadra-Lift®, giver overlegne køreegenskaber selv under de mest umulige forhold.

Selec-Terrain®

Med Selec-Terrain® er det med et enkelt klik muligt at vælge mellem flere forskellige køreprogrammer, og dermed tilpasse undervogn, transmission og motorkraft til opgaver som sand, sne, klipper eller mudder – samt Auto, hvor systemet selv finder den optimale indstilling. Selec-Terrain® koordinerer intet mindre end 12 af bilens 

Quadra-LiftTM

Når man først har oplevet luftaffjedering vil man aldrig have en bil uden – og specielt ikke en SUV. Af samme grund har vi gjort Quadra-LiftTM til standardudstyr på Jeep® Grand Cherokee, for kun på den måde kunne vi levere de optimale køreegenskaber både onroad og offroad. I terræn er det muligt at hæve Grand Cherokee til en frihøjde på 287 millimeter, hvilket gør det muligt at passere både klipper, floder og snedriver. I byen kan frihøjden derimod sænkes 40,6 millimeter for at lette ind- og udstigning samt af- og pålæsning.

Selec-SpeedTM

Eventyrlyst er naturligt del af at vælge en Jeep®, og eventyret starter som regel der hvor asfalten slutter. I Selec-Terrain® findes funktionen Selec-SpeedTM som forener Hill Ascent Control og Hill Descent Control i én funktion, så uanset om du kører op af stigninger eller ned af dem, løser din Grand Cherokee opgaven med den optimale sikkerhed og uden dramatik. 

Sikkerhed

Sikkerhed må ikke være ekstraudstyr, og derfor har Jeep® Grand Cherokee de mest avancererede sikkerhedssystemer som standard, blandt andet automatisk nødbremse, vognbaneassistent, Adaptive Cruise Control, stabilitetssystemet ESC med Electronic Roll Mitigation (ERM), viskere med regnsensor samt et system til tørring af bremseskiverne, så de altid er klar til at reagere, hvis en kritisk situation skulle opstå.

Har du spørgsmål?

Ring til Uffe Andersen vores administrerende direktør, eller bliv ringet op af en kompetent medarbejder

 

Uffe Andersen
Tlf. +45 20 870 870

Ekstraudstyr & tilbehør

Skræddersy din bil og gør den mere personlig.

Se her

x

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nyt fra Alfa Romeo, Jeep og Fiat samt Fiat professional. Oplev de fede kampagner og hør om events og andre begivenheder hos Italian Auto Aarhus.”