Renegade

Fåes fra kr.

239.990,-

Leasing fra kr. 

4.795,-

Finansieres fra kr.

2.699,-

Beskatning fra kr.

250.000,-

EN BIL, TO SJÆLE

Jeep® Renegade er på den ene side en praktisk og komfortabel familiebil med plads til det hele, et lavt forbrug og de kompakte ydre mål, der gør den nem at køre i byen. Men den ville ikke være en Jeep® uden klassens bedste offroad-egenskaber.  Det er en af den slags biler, der ændrer på alt det vi troede vi vidste. De runde lygter og kølergrillen med de syv ‘slots’ forener det klassiske og det moderne, og gør at du omgående genkender den som en Jeep® – også om natten, hvor de nye LED-lygter giver den et helt særligt udseende der afslører små detaljer – som det særlige ‘X‘ i lygteglasset, inspireret af de klassiske amerikanske ‘jerrycan’-benzindunke.

Designet er lige så robust som det er originalt, for Renegade er lige meget hjemme i vildmarken som i byen, hvor de effektive 3- og 4-cylindrede turbomotorer forener stort drejningsmoment med et lavt forbrug. Den er skabt til dig som gerne vil stå ud fra mængden og gå din egen vej, og ø’nsker en bil, som er født til at underholde. For hvis lysten til eventyr melder sig, er den klar til at køre hvorhen du vil. Det er ikke tilfældigt at vi døbte den Renegade. 

Se brochure Se prisliste

DESIGN

For nogen er det nok, hvis deres bil blot ser ud som om det kan køre i terræn. Men det ville aldrig gå med en Jeep®. Renegade er ikke designet til at ligne noget den ikke er. En Jeep® skal være autentisk, for form følger funktion, og Renegade er en sand offroader med 30o angrebs- og 34o afgangsvinkeler. Det er der ingen i klassen som kan overtrumfe, akkurat som vort Jeep® Active Drive Low 4X4 terrænsystem med Rock-mode, som vi udviklede specielt til Renegade. Det kan kombineres med den stærke 170-hestes turbodiesel og den 9-trins automatgearkasse med Hill Descent Control og en 20:1 crawl-ratio som klarer enhver opgave i terrænet.

INTERIØR

Rummeligheden i interiøret er bedst i klassen, og Renegade har plads til fem personer i den brede og høje kabine, samt alt den komfort du kan ønske dig. Fordi den er skabt både til daglig brug og eventyr, er der rigelig aflæggeplads i midterkonsollen, samt lommer rundt omkring til alt det, du ikke kan undvære – samt et førsteklasses audiosystem fra Beats, med 560 watt og otte højttalere plus subwoofer, som forvandler interiøret til en koncertsal, blot med et tryk på en knap.

Allerede fra første udstyrstrin, Limited, er standardudstyret utrolig omfattende med 2-zoners klimaanlæg, læderrat med varme, 17” alufælge, UconnectTM med HD-touchscreen, skiltegenkendelse med fartbegrænser, tågeforlygter med kurvefunktion, adaptiv fartpilot, vognbaneassistent med aktiv styring, Smart-fuel og meget meget mere. 

TEKNOLOGI

Vi gav Renegade den seneste generation af UconnectTM infotainmentsystem med navigation, en 8,4” high-definition touchscreen, og Apple Car PlayTM, der giver dig adgang til en lang række funktioner som Google Maps, streaming og Siri. Du kan også bruge My:Car og eco:DriveTM som analyserer din kørestil og hjælper dig til at reducere dit forbrug – eller lære fra eksperterne når du er offroad med Jeep® Skills App, hvor du kan se data som pitch, roll og højdemeter.

SIKKERHED

I dag er det ikke længere nok blot at se sig over skulderen, og Renegade har over 60 sikkerhedssystemer som standardudstyr på alle modeller. Blandt dem findes Lane Departure Warning Plus, Intelligent Speed Assist, Forward Collision Warning, adaptiv fartpilot og meget mere. Din Renegade holder konstant øje med alle forhindringer, så du kan koncentrere dig om køreoplevelsen og eventyret. Vi kalder det Intelligent Awareness – som med Intelligent Speed Assist, der ved at benytte Traffic Sign Recognition (TSR) med et tryk på en knap kan justere hastigheden op og ned det øjeblik hastighedsgrænsen ændrer sig.

4X4 og 4X2

Jeep® Renegade findes som 4X2 og 4X4, med real-axle disconnect, Jeep® Active Drive og Active Drive Low. Med firehjulstræk er default-indstillingen Auto, som automatisk kobler trækket til bagakslen ud for at spare brændstof. Med traction-systemet Selec-TerrainTM kan føreren vælge mellem fem forskellige programmer kalibreret til sand, mudder og klipper, og udnytte angrebs- og departure-vinkler på 30o og 34o betyder, at forhindringerne både kan angribes og forlades.

MOTORER

Motorprogrammet i Renegade strækker sig over en række helt nykonstruerede 3- og 4-cylindrede MultiAir III turbomotorer fra 120 til 180 hk, samt MultiJest II turbodiesel motorer fra 120 til 170 hk. De kan kombineres med tre transmissioner – en 6-trins manuel, en 6-trins DCT dobbeltkobling eller en 9-trins automatgearkasse. 

Har du spørgsmål?

Ring til Uffe Andersen vores administrerende direktør, eller bliv ringet op af en kompetent medarbejder

 

Uffe Andersen
Tlf. +45 20 870 870

Ekstraudstyr & tilbehør

Skræddersy din bil og gør den mere personlig.

Se her

x

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nyt fra Alfa Romeo, Jeep og Fiat samt Fiat professional. Oplev de fede kampagner og hør om events og andre begivenheder hos Italian Auto Aarhus.”