Trackhawk

Fåes fra

2.494.067,-

Leasing fra

Ring og hør

Finansieres fra

22.999,-

Beskatning fra kr.

1.799.000,-

Den ultimative SUV

Lad det være sagt med det samme: Jeep® Grand Cherokee Trackhawk er ikke for sarte sjæle. For under motorhjelmen findes en 6,2-liters HEMI V8 med 700 hk og 868 Nm, som sender dig til en topfart på 290 km/t og fra 0-100 km/t på blot 3,7 sekunder! Det gør den i stand til at ydmyge de fleste sportsvogne i en stående start, hvilket vel at mærke er uden at gå på kompromis med komfort eller luksusudstyr, som den seneste generation af infotainment og det bjergtagende audiosystem udviklet specielt til Grand Cherokee af Harman Kardon, med 19 højttalere og en udgangseffekt på 825 watt.

Se prisliste Se brochure
s
s
hk
nm

Design

Formerne er klassiske men moderne, selv om du aldrig er i tvivl om at du står overfor noget specielt når du ser de 20” fælge og de knivskarpe HID-forlygter, der er detaljer man kun finder i den øverste del af premium-segmentet. Men samtidig er Jeep® Grand Cherokee underspillet, selv om du aldrig er i tvivl om at der lure 700 hk under motorhjelmen. 

Interiør

Det indre af Grand Cherokee tager premium til næste niveau. Som Natura Plus-sportslædersæderne med 8–vejs elektrisk justering, memory og ventilation. Eller loftsbeklædningen i imiteret russkind, de smukke træpaneler og den aktive støjdæmpning af kabinen vi kalder Accoustic Noise Control (ANC). Det er blot nogen af de mange eksklusive detaljer, der fuldender oplevelsen af komplet luksus, på samme måde som det læderbetrukne instrumentbord, det 2-zoners klimaanlæg og sædevarme både for og bag, hvilket naturligvis alt sammen er standardudstyr.

Det samme er den seneste generation af infotainmentsystemet UconnectTM med 8,4” touchscreen, Bluetooth® til håndfri telefon og streaming, USB, DS-kortlæser, DAB, 3D navigation, Apple Car Play og det fascinerende premium audiosystem fra Harman Kardon® med 19 GreenEdge-højttalere.

Motorer

Trackhawk sætter ganske enkelt nye grænser for, hvad man kan forvente af en SUV. Med en 6,2-liters HEMI V8 og 700 hk, er den i stand til at sætte selv seriøse sportsvogne på plads, for den klarer 0-100 km/t på 3,7 sekunder og en topfart på 290 km/t. For at sikre de optimale præstationer benytter Trackhawk en særlig sportsoptimeret undervogn, mens Selec-Track®-systemet har indstillinger som Sport og Track, hvor 70 procent af drejningsmomentet fra HEMI-motoren overføres til baghjulene.

Offroad

De imponerende præstationer som Grand Cherokee Trackhawk leverer offroad er ingen tilfældighed. Det er en grundlæggende del af vores DNA, for uden dem ville den ganske enkelt ikke være en Jeep®. Den skal kunne håndtere klipper, sand, mudder og alt hvad vejrguderne måtte byde på uden dramatik – og enhver Jeep® er testet i millioner af kilometer under gruopvækkende forhold for at sikre netop det.

Grand Cherokee Trackhawk er udrustet med de mest avancerede firehjulstræk som findes, og en kombination af flere systemer, som Quadra-TracTM og Quadra-drive®, der sammen med Selec-Terrain® og luftaffjedringen Quadra-Lift®, giver overlegne køreegenskaber selv under de mest umulige forhold.

Selec-Terrain®

Med Selec-Terrain® er det med et enkelt klik muligt at vælge mellem flere forskellige køreprogrammer, og dermed tilpasse undervogn, transmission og motorkraft til opgaver som sand, sne, klipper eller mudder – samt Auto, hvor systemet selv finder den optimale indstilling. Selec-Terrain® koordinerer intet mindre end 12 af bilens styresystemer inklusive gasspjældene, gearkassen, differentialerne samt traction control-systemet ASR og stabilitetssystemet ESP. Resultatet er at Grand Cherokee Trackhawk er lige så fascinerende når asfalten hører op, som den er på motorvejen eller i byen.

Quadra-Lift

Når man først har oplevet luftaffjedering vil man aldrig have en bil uden – og specielt ikke en SUV. Af samme grund har vi gjort Quadra-LiftTM til standardudstyr på Jeep® Grand Cherokee Trackhawk, for kun på den måde kunne vi levere de optimale køreegenskaber både onroad og offroad. I terræn er det muligt at hæve Grand Cherokee til en frihøjde på 287 millimeter, hvilket gør det muligt at passere både klipper, floder og snedriver. I byen kan frihøjden derimod sænkes 40,6 millimeter for at lette ind- og udstigning samt af- og pålæsning.

Selec-Speed

Eventyrlyst er naturligt del af at vælge en Jeep®, og eventyret starter som regel der hvor asfalten slutter. I Selec-Terrain® findes funktionen Selec-SpeedTM som forener Hill Ascent Control og Hill Descent Control i én funktion, så uanset om du kører op af stigninger eller ned af dem, løser din Grand Cherokee Trackhawk opgaven med den optimale sikkerhed og uden dramatik. 

Sikkerhed

Sikkerhed må ikke være ekstraudstyr, og derfor har Jeep® Grand Cherokee Trackhawk de mest avancererede sikkerhedssystemer som standard, blandt andet automatisk nødbremse, vognbaneassistent, Adaptive Cruise Control, stabilitetssystemet ESC med Electronic Roll Mitigation (ERM), viskere med regnsensor samt et system til tørring af bremseskiverne, så de altid er klar til at reagere, hvis en kritisk situation skulle opstå.

Har du spørgsmål?

Ring til Uffe Andersen vores administrerende direktør, eller bliv ringet op af en kompetent medarbejder

 

Uffe Andersen
Tlf. +45 20 870 870

x

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nyt fra Alfa Romeo, Jeep og Fiat samt Fiat professional. Oplev de fede kampagner og hør om events og andre begivenheder hos Italian Auto Aarhus.”