Wrangler

Fåes fra kr.

945.000,-

Leasing fra kr.

Kommer

Finansieres fra kr.

8.572,-

Beskatning fra kr.

761.503,-

DEN ORIGINALE 4X4

Jeep® Wrangler er et ikon, og sandsynligvis det mest genkendelige bildesign nogensinde. Der er nu ingen laurbær at hvile på, for udviklingen stopper aldrig. Den nye Wrangler har endnu engang flyttet grænserne for hvad vi troede var muligt, ved at forene de stolte traditioner med den seneste teknologu. Wrangler mestrer som ingen anden model i offroad-klassen at være både autentisk og moderne. På den ene side har den nu den seneste generation af infotainmentsystem UconnectTM – men samtidig er det muligt at lægge forruden ned, samt afmontere toppen og dørene, for en enestående oplevelse af frihed.  

I dag er Wrangler synonymt med eventyret. Det er bilen for dem som bryder grænserne, og vil være i stand til at komme frem alle steder, uanset om det er onroad eller offroad. Jeep® Wrangler er altid på vej mod nye destinationer, nye oplevelser og nye eventyr. Dens natur har ikke ændret sig gennem årene – snarere tværtimod. Den mest genkendelige bil i verden er stadig tro mod originalen. Vi har blot gjort den endnu bedre til det, den allerede gjorde enestående, så den nu kan klare endnu flere udfordringer offroad og er mere komfortabel end nogensinde, når der er asfalt under hjulene.  

Se brochure Se prisliste

DESIGN

Den nye Wrangler er en evolution, ikke en revolution, for et ikon har ikke behov for at blive revolutioneret. Den legendariske kølergrill med de syv slots sender tankerne tilbage mod den klassiske Jeep® CJ, og den autentiske ånd er til stede i alle detaljer som den brede sporvidde, den uimodståelige rustikke form, og frihøjden som gør den i stand til at passere selv de mest uoverstigelige forhindringer.

For at se hvad der er anderledes kræver det, at du fordyber dig i detaljerne. De karakteristiske runde forlygter som nu er med LED, der lyser vejen og vildmarken bedre op end nogensinde før, men nye tågelygter fuldender den seneste fortolkning af det udødelige design. Nye LED-kørelys er placeret i skærmene og LED benyttes også i baglygterne, som den perfekte afslutning.

Den eneste helt åbne 4X4 SUV

Det er ingen overdrivelse når vi siger, at den nye Jeep® Wrangler er den eneste helt åbne SUV som findes, for frihed er en uadskillelig del af vort DNA, og vi bryder os ikke om begrænsninger.

Tagsektionen kan afmonteres helt eller delvis, erstattes med kaleche – eller blot efterlades, for interiøret er skabt til at modstå elementernes rasen.

Naturligvis følger der værktøj med til opgaven og der er lavet huller i bagagerummet hvor alle boltene passer ned så intet bliver væk.

Fold-down Windshield

Vil du virkelig føle dig ét med elementerne, eller kræver terrænet at du har helt frit udsyn til sporet foran dig? Så er det nu nemmere end nogensinde at lægge forruden ned.

Døre som kan afmonteres

Dørene på den nye Wrangler er fremstillet i aluminium og kan afmonteres.

3-delt modular Freedom® Top

Et opdateret design som giver et lettere tag, som er nemmere at afmontere, hvorved alt det udenfor kommer indenfor.

 Sky One-Touch Power Top

Den første elektriske soft-top til Wrangler, som åbner et stort panorama i centersektionen af taget med afmonterbare vinduer bag.

Sunrider® Soft Top

Som den originale soft-top til Wrangler. Denne version er konstrueret med fjedre og uden lynlåse, og kan ganske enkelt foldes tilbage, og ved at fjerne vinduerne bliver det muligt at nyde solen.

INTERIØR

Vi har redefineret det indre af Wrangler og udstyret det med den seneste teknologi. Stilen er autentisk, men komforten er væsentligt forbedret og up-to-date. Hver eneste detalje afslører det stolte håndværk og kvaliteten. Der er et 2-zoners klimaanlæg, en 7” TFT-skærm i midten af instrumentgruppen, mørke ruder bag og ambient belysning i kabinen. Samt naturligvis fuld connectivity med infotainmentsystemet UconnectTM med den 8,4” touchscreen, drag’n’drop-funktion, DAB-radio, navigation og Apple Car Play. Det 7” LED-display mellem instrumenterne kan konfigureres på mere end 100 måder, og vise alt fra hastighed, dæktryk, pitch- og roll-vinkler når du kører offroad –eller hvilket medie der spiller på audiosystemet fra Alpine med 552-watt, otte højttalere og en subwoofer bag.

Naturligvis byder Wrangler også på komfortudstyr som sæder og rat med varme. Er det stadig en Wrangler? Naturligvis, hvilket er tydeligt i detaljerne, for den nye Wrangler har en startknap, men den er naturligvis vandtæt! Interiøret er slidstærkt og00 kan afmonteres og vaskes. Det samme gælder gulvtæpperne, hvorefter du kan spule gulvet rent for sand, sne eller mudder, som derefter løber ud af bilen ved at åbne en ventil i bunden.

DEN URBANE EVENTYRER

Din Wrangler er skabt til at blive brugt som ingen anden SUV, men ikke kun i terræn. Eventyret kender ingen begrænsninger og det gør den nye Wrangler heller ikke, for lige så robust den er offroad, lige så dynamisk og komfortabel er den onroad. Den helt nye multilink affjedring er udstyret med støddæmpere, der er udviklet til at levere den optimale balance mellem komfortable on-road egenskaber, uden at gå på kompromis med de legendariske offroad egenskaber.

Sikkerhed var fra starten en prioritet, og ikke et punkt hvor vi gik på kompromis. Derfor har vi udstyret den nye Wrangler med over 65 aktive og passive sikkerhedssystemer som Blind Spot Monitoring og Rear Cross Path Detection, bakkamera, Forward Collision Warning, adaptiv fartpilot, elektronisk stabilitskontrol (ESC) med Electronic Roll Mitigation (ERM), parkeringssensorer og meget mere.

MOTORER

I motorrummet finder du to effektive og magtfulde motorer, begge udrustet med 8-trins automatgear udviklet specielt til Wrangler, med 4LO-indstilling til terrænkørsel og låsbare differentialer.

Valget står mellem den bomstærke 4-cylindrede 2,2-liters Multijet turbodiesel med 200 hk, eller den nye 2,0-liters benzinmotor med turbo og 272 hk. Begge er de lige meget hjemme i byen som offroad, og lever naturligvis op til de seneste emissionskrav.

OFFROAD

Alle destinationer er inden for rækkevidde i en Wrangler, for alt terræn kan passeres med 4WD-systemet Command-Trac®, som fører dig sikkert over klipper og floder, samt gennem sand, mudder, sne og is. Wrangler fås med Trac-Lok® låsbart differentiale, som vil få dig sikkert gennem selv det mest nådesløse og uforudsigelige terræn.

Har du spørgsmål?

Ring til Uffe Andersen vores administrerende direktør, eller bliv ringet op af en kompetent medarbejder

 

Uffe Andersen
Tlf. +45 20 870 870

Ekstraudstyr & tilbehør

Skræddersy din bil og gør den mere personlig.

Se her

x

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nyt fra Alfa Romeo, Jeep og Fiat samt Fiat professional. Oplev de fede kampagner og hør om events og andre begivenheder hos Italian Auto Aarhus.”