ELLETRICA

Fåes fra kr.

49.995,-

ELLETRICA

Dette er Vespa Elletrica, den første elektriske Vespa, som på den mest stilfulde måde forener fortiden og fremtiden i en fusion af mobilitet og miljø. Elmotoren kendetegnes af et fantastisk bundtræk, da drejningsmomentet er til stede fra første øjeblik, hvilket kommer til udtryk i den magtfulde acceleration. Lithium-ion batteriet giver en rækkevidde på op til 100 kilometer og et KERS-system (for Kinetic Energy Recovery System) samler bremseenergien op og genbruger den.

Den er lydløs og uden emissioner, uanset om den befinder sig i den sparsommelige ECO-indstilling eller i POWER, hvor motorens fulde potentiale er til stede. Under sædet er der blevet plads til både en hjelm og ladekablet, og mindste ladetid fra et 220 V-stik er fire timer for en fuld opladning. Man kan også benytte en offentlig ladestander, mens instrumentbordet har en 4,3” farveskærm, der giver informationer om kørsel og ladestand på batteriet. Det nye Mia-system giver mulighed for fuld integration med din smartphone via en dedikeret app.

Produktkatalog Accessories

Har du spørgsmål?

Ring til Uffe Andersen vores administrerende direktør, eller bliv ringet op af en kompetent medarbejder

 

Uffe Andersen
Tlf. +45 20 870 870

x

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nyt fra Alfa Romeo, Jeep og Fiat samt Fiat professional. Oplev de fede kampagner og hør om events og andre begivenheder hos Italian Auto Aarhus.”