Værksted

Værkstedets åbningstider

Mandag - torsdag 7.30 - 15.30
Fredag 7.30 - 15.00
Lørdag & søndag Lukket

Autoriseret service- og skadecenter

Hos Italian Auto er vi autoriseret værksted for Alfa Romeo, Jeep®, Fiat og Fiat Professional, og vore mekanikere er alle dedikerede specialister, der er opdateret med den seneste teknologi og det nyeste udstyr.

Som autoriseret værksted for Alfa Romeo, Jeep®, Fiat og Fiat Professional kender vi din bil bedre end nogen. Det mener vi helt bogstaveligt, for hvert eneste komponent i din bil er testet millioner af kilometer af fabrikken, og det samme gælder de originale reservedele, der er det eneste vi benytter i vort servicecenter hos Italian Auto.

Vi er altid opdateret med det nyeste udstyr og den seneste teknologi, for at kunne levere den service din bil har brug for, og vore mekanikere er både dedikerede og har mange års erfaring med Alfa Romeo, Jeep®, Fiat og Fiat Professional. Derfor kan vi levere en optimal service på vort værksted, og vi laver aldrig noget på din bil før du har fået en pris – og godkendt den.

Spørgsmål?

Bliv ringet op af vores kompetente værkstedspersonale.

x

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at høre om nyt fra Alfa Romeo, Jeep og Fiat samt Fiat professional. Oplev de fede kampagner og hør om events og andre begivenheder hos Italian Auto Aarhus.”